Vesti
27.09.2023. 20:40
R. E.

Gašić i Kalif Al Mari

U Beogradu otvorena elektronska policijska stanica

1
Izvor: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić i direktor Policije Dubaija Abdulah Kalif Al Mari su u naselju "Beograd na vodi" svečano otvorili elektronsku policijsku stanicu koja će pružati usluge građanima bez prisustva policijskih službenika.

Članovi delegacije dve zemlje obišli su i renovirane prostorije policijske stanice "Savski venac", gde se nalaze kancelarije službenika koji će pružati podršku u radu "e-policijske stanice" kada bude puštena u rad, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Beograd i Srbija zaslužuju ovakve moderne policijske stanice koje će brzo i efikasno pružati raznovrsne usluge našim građanima i učiniti policiju još efikasnijom", naveo je Gašić i dodao da je taj projekat "pokazatelj bliskih partnerskih odnosa" dve zemlje.

1
Izvor: MUP Srbije

Al Mari je rekao da su "e-policijske stanice" u Dubaiju ostvarile "izvanredan uspeh", jer građanima danonoćno, na više različitih jezika, pružaju brze i efikasne bezbednosne i društvene usluge.

Gašić i Al Mari su se složili da će policije Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata nastaviti saradnju u svim oblastima od zajedničkog interesa, u cilju dobrobiti građana obe zemlje.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve