“U ČEMU JE PROBLEM?” Vučić: Moj posao da radim, a dokoni popovi…

“U ČEMU JE PROBLEM?” Vučić: Moj posao da radim, a dokoni popovi…

FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u Medveđi bio povodom predstojećih lokalnih izbora i da to nije ni krio, te da ne razume primedbe dokonih.

“U Medveđi sam bio u kampanji na patijskom skupu, to nije tajna, imate lokalne izbore, u čemu je problem”, istakao je Vučić za tv Prva povodom primedbi da je bio u kampanji, uz opasku da “dokon pop i jariće krsti”.

On je rekao da je u Leskovcu bio kako bi obišao bolnicu i stadion Dubočica i da njegov posao nije da sedi u četiri zida, već da radi više i da rešava probleme. Ocenio je da će na lokalne izbore u Medveđi izaći više od 50 odsto ljudi.

PREDSEDNISTVO SRBIJE

PREDSEDNISTVO SRBIJE

“Meni takve gluposti ne mogu na pamet da padnu, oni koji nemaju šta da rade, nemaju nikakvih briga, ni muka, pa mogu da izmišljaju, psuju, da kažu ružnu rec, a nikada ništa nisu uradili. Oni nisu u stanju ni da dobiju u mesnoj zajednici”, ukazao je Vučić.

On je istakao i da će se boriti za svaki glas, zato što vredno i dobro rade za građane. Ponovio je i da je SNS spreman za kompromis za sve što dogovorom može da se postigne, sa onima koji dogovor hoće.

“Za one koji neće, oni neka rade kako hoće. Pravite mitinge, nemojte na izbore, samo nemojte da maltretirate druge ljude, i nemojte nasiljem da pokusavate bilo sta. Vlast će se menjati samo izbornom voljom naroda, drugačije neće moći, taj film nećete gledati”, ponovio je predsednik.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar