Vesti
15.10.2022. 09:05
Beta

Odlučeno

U Leskovcu grejanje tek od 1. novembra

Grejanje
Izvor: Shutterstock

Grejna sezona u Leskovcu, koja je trebalo da počne od 15. oktobra, biće odložena najkasnije do 1. novembra, zbog povoljnih vremenskih uslova i opšte situacije sa energentima, odlučeno je na Gradskom veću u petak uveče.

Kako je obrazložio direktor JKP "Toplana" Miloš Ilić, prognozirane dnevne temperature od 17. do 31. oktobra biće i više od 22 stepena.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da oni koji imaju merne uredjaje za očitavanje potrošnje, po njima će i plaćati, a da će oni koji cele godine plaćaju istu cenu, za ovih 15 dana imati umanjene račune.

Cvetanović je rekao da trenutno leskovačka "Toplana" ima 300 tona mazuta, a da se do kraja nedelje očekuje još 100 tona.

"U ovom trenutku imamo zalihe i obezbeđene energente do 1. decembra ove godine", kazao je Cvetanović.

Ilić je naglasio da će "Toplana" pratiti sve faktore koji utiču na početak grejne sezone, odnosno da će biti u stanju pripravnosti da u svakom trenutku započne grejanje.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Grejna sezona u Beogradu se definitivno odlaže
radijator, grejanje

Važno

14.10.2022. 11:22

Grejna sezona u Beogradu se definitivno odlaže

Gradsko veće je donelo odluku da se, u skladu sa vremenskim uslovima i opštom situacijom sa energentima u svetu i u našoj zemlji, odloži početak grejne sezone u Beogradu koja je trebala da počne u subotu, 15. oktobra, izjavio je za Beoinfo gradonačelnik Aleksandar Šapić.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
01.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve