U NOVOM BROJU EKSPRESA ČITAJTE: Gde je nestalo 20 miliona evra iz Crvene zvezde?

U NOVOM BROJU EKSPRESA ČITAJTE: Gde je nestalo 20 miliona evra iz Crvene zvezde?


U novom broju Ekspresa, koji već možete potražiti na kioscima, istraživali smo i analizirali najvažnije aktuelne teme:

  • KAKVA SUDBINA ČEKA CRVENU ZVEZDU: Da li Zvezdi preti gašenje, ukoliko ne uđe u Ligu šampiona? I gde je nestalo 20 miliona evra duga?
  • DOSIJE HOLMEC: Zataškavanje zločina je zločin! Glavna dilema u priči o stradanju regruta JNA na graničnom prelazu u Sloveniji, za koje tužilaštvo tvrdi da nema dokaza da je počinjen ratni zločin, rešena je! Ekspres je došao do dvojice vojnika koji su ispred tog streljačkog voda ranjeni. U grupi je bilo ukupno njih 12, a ne trojica, kako se navodi u zvaničnoj verziji

  • INTERVJU LORDANA ZAFRANOVIĆA: Snimiću Jasenovac i decu Kozare makar to finansirali i Nemci. Moja beogradska publika i ja očekivali smo da napravimo taj film. To je velika tragedija, a u tom scenariju imate tri stvari koje su strahovite.

  • SLUČAJ HARADINAJ: Nema čoveka, nema problema… Poslednji svedok protiv Haradinaja ubijen je 2016. i to upravo kao svedok novoformiraog Specijalizovanog suda za zločine OVK u Hagu. Njegova ćerka je godinu dana kasnije poginula u saobraćajnoj nesreći u Prištini.

  • ŠTA RADE ANARHISTI U SRBIJI: Retko se oglašavaju, o njima se izveštava samo povodom incidentnih situacija, aliobvdašnji anarhisti ne zaostaju za saborcima iz inostranstva: I batinom do solidarnosti.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar