Vesti
26.07.2019. 15:30
R. E.

U NOVOM BROJU EKSPRESA ČITAJTE: Gde je nestalo 20 miliona evra iz Crvene zvezde?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U novom broju Ekspresa, koji već možete potražiti na kioscima, istraživali smo i analizirali najvažnije aktuelne teme:

  • KAKVA SUDBINA ČEKA CRVENU ZVEZDU: Da li Zvezdi preti gašenje, ukoliko ne uđe u Ligu šampiona? I gde je nestalo 20 miliona evra duga?
  • DOSIJE HOLMEC: Zataškavanje zločina je zločin! Glavna dilema u priči o stradanju regruta JNA na graničnom prelazu u Sloveniji, za koje tužilaštvo tvrdi da nema dokaza da je počinjen ratni zločin, rešena je! Ekspres je došao do dvojice vojnika koji su ispred tog streljačkog voda ranjeni. U grupi je bilo ukupno njih 12, a ne trojica, kako se navodi u zvaničnoj verziji

https://www.youtube.com/watch?v=Uc1pt444n0Q&feature=youtu.be

  • INTERVJU LORDANA ZAFRANOVIĆA: Snimiću Jasenovac i decu Kozare makar to finansirali i Nemci. Moja beogradska publika i ja očekivali smo da napravimo taj film. To je velika tragedija, a u tom scenariju imate tri stvari koje su strahovite.

https://youtu.be/NmWevN0Og1o

  • SLUČAJ HARADINAJ: Nema čoveka, nema problema... Poslednji svedok protiv Haradinaja ubijen je 2016. i to upravo kao svedok novoformiraog Specijalizovanog suda za zločine OVK u Hagu. Njegova ćerka je godinu dana kasnije poginula u saobraćajnoj nesreći u Prištini.

https://youtu.be/K_FislauVjw

  • ŠTA RADE ANARHISTI U SRBIJI: Retko se oglašavaju, o njima se izveštava samo povodom incidentnih situacija, aliobvdašnji anarhisti ne zaostaju za saborcima iz inostranstva: I batinom do solidarnosti.
Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve