VESIĆ: Za vikend sadnja drveća na Trgu Republike, a zatim popločavanje

VESIĆ: Za vikend sadnja drveća na Trgu Republike, a zatim popločavanje

Foto: Beta


Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da rekonstrukcija Trga Republike teče po planu i najavljuje sadnju drveća za vikend.

“Predstoji nam sadnja 21 stabla, a uz postojeća u Makedonskoj i Kolarčevoj, ukupno će biti pedeset stabala na Trgu Republike. Od ponedeljka počinje i popločavanje granitnim pločama, a posebno sam zadovoljan time što ćemo 1. septembra biti spremni da rekonstruisani Trg republike pustimo u saobraćaj”, naveo je Vesić za Beogradsku hroniku.

On je rekao da će se u isto vreme okončati i Karađorđeva, a da će se nastaviti sa radovima na keju, što, kako je rekao, neće uticati na saobraćaj.

“Da se ne bi pravile saobraćajne gužve, početak radova za potez od Ruzveltove do Kalemegdana pomeren je na 1. jul. Centralne gradske ulice bile su u veoma lošem stanju, jer se decenijama nije u njih ništa ulagalo, pa je bilo krajnje vreme da se rekonstruišu”, istakao je Vesić.

On je najavio i da se naredne godine može očekivati i rekonstrukcija Kneza Miloša i Tadeuša Košćuškog, ali i Glavna u Zemunu i još pojedine frekventne saobraćajne deonice u gradu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar