Vesti
30.05.2019. 22:00
R.E.

VESIĆ: Za vikend sadnja drveća na Trgu Republike, a zatim popločavanje

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da rekonstrukcija Trga Republike teče po planu i najavljuje sadnju drveća za vikend.

"Predstoji nam sadnja 21 stabla, a uz postojeća u Makedonskoj i Kolarčevoj, ukupno će biti pedeset stabala na Trgu Republike. Od ponedeljka počinje i popločavanje granitnim pločama, a posebno sam zadovoljan time što ćemo 1. septembra biti spremni da rekonstruisani Trg republike pustimo u saobraćaj", naveo je Vesić za Beogradsku hroniku.

On je rekao da će se u isto vreme okončati i Karađorđeva, a da će se nastaviti sa radovima na keju, što, kako je rekao, neće uticati na saobraćaj.

"Da se ne bi pravile saobraćajne gužve, početak radova za potez od Ruzveltove do Kalemegdana pomeren je na 1. jul. Centralne gradske ulice bile su u veoma lošem stanju, jer se decenijama nije u njih ništa ulagalo, pa je bilo krajnje vreme da se rekonstruišu", istakao je Vesić.

On je najavio i da se naredne godine može očekivati i rekonstrukcija Kneza Miloša i Tadeuša Košćuškog, ali i Glavna u Zemunu i još pojedine frekventne saobraćajne deonice u gradu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve