Vesti
04.05.2020. 22:02
Tanjug

"VIDIM DA SE LOME" Vučić: Ako hoće da me sruše, nek se drže zakona

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je delu opozicije, koja je ranije najavila bojkot, da izađe na izbore i iskoristi, kako je naveo, nezadovoljstvo građana uvođenjem vanrednog stanja.

"Vidim da se lome da li da izađu. Imaju veliku šansu, ja ih pozivam da to iskoriste, narod je nezadovoljan, ne može da razume da smo štitili njihovo zdravlje, da nismo iz hira uveli vanredno stanje, neka to iskoriste, želim im uspeh", rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle sastanka sa predstavnicima devet političkih lista koje su najavile učešće na izborima.

Upitan o najavama dela opozicije da će se okupiti večeras i demonstracijama koje su najavljene za 7. maj, te da li očekuje dodatne napade iz opozicije nakon što je odlučeno da izbori budu 21. juna, Vučić je poručio da svako treba da radi svoj posao, a da će on da gleda kako da otvori novi naučno-tehnološki centar u Nišu, u Kragujevcu, kako da dovede nove investitore...

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

"Oni neka gledaju kako će da me sruše, nemam problem, jedino moraju da se drže zakona, tu nema neke filozofije", rekao je Vučić i istakao da se vlast dobija na izborima.

Komentarišući najavljena okupljanja, Vučić je rekao da ih se ne plaši.

"Da li će da viču? Pa, kako će da viču, misliće na moju decu, neće valjda moja deca da slušaju Vučiću pederu, lopove, ludaku, pa sve su to slušali na televizijama, a ne preko zvučnika u jednom delu grada", rekao je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
8°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve