“Vodite računa da ne ostanete bez Vučića, jer takvog nećete imati”

“Vodite računa da ne ostanete bez Vučića, jer takvog nećete imati”

PREDSEDNISTVO SRBIJE


“Vodite računa da ne ostanete bez Vučića, jer takvog nećete imati”, rekao je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu nekim sagovornicima u Beogradu, preneo je Vučić u emisiji Ćirlica Hepi televizije.

On je rekao da neće u javnost da iznosi još ono što je Šojgu rekao njemu lično, jer bi to, kaže, zvučalo “neumesno i neskromno”.

Predsednik se osvrnuo na odnose i sa drugim svetskim zvaničnicima i liderima.

“Od Putina sam dobio orden, i to najviši od Nikole Paišića, Orban je uradio mnogo, mnogo za odnose Srbije i Mađarske”, rekao je Vučić i dodao da je Mađarska jedina zemlja koja u svakom trentuku i na svakom mestu bezuslovno podržava Srbiju.

Povezane vesti – “DO NEKIH NE MOGU NI JA DA DOĐEM”: Vučić: Menjamo 70 odsto ministara

“Sa Orbanom imamo iskrene i prijateljske odnose zahvaljući upravo njemu. Mađarska bezuslovno podržava Srbiju. Što se Erdogana tiče, uvek pokazuje poštovanje prema našoj zemlji. Ni on i Putin ne misle ni približno isto, ali se poštuju. O meni ima izuzetno lepo mišljenje i francuski predsednik Makron. Ko god šta mislio, i kancelarka Merkel ima dobar odnos prema nama. Japanski premijer Šinzo Abe takođe. Si Đinping će doći u Srbiju ove godine, to mi je potvrdio kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji. Pa čime sam ja to zaslužio? Kineski predsednik će doći u našu zemlju…”, rekao je Vučić.

To je, ističe, sve zato što je Srbija jaka, što ima dobar ugled u svetu.

“To je zato što imamo dobre rezultate u ekonomiji, što delujemo politički samostalno, pokazujemo poštovanje prema svima drugima, otpor prema onima koji bi da slome Srbiju i pokazujem da Srbija nije šaka zobi koji mogu za noć da pozobaju”, rekao je predsednik.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar