Vesti
18.02.2020. 14:06
Tanjug

"Vodite računa da ne ostanete bez Vučića, jer takvog nećete imati"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

"Vodite računa da ne ostanete bez Vučića, jer takvog nećete imati", rekao je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu nekim sagovornicima u Beogradu, preneo je Vučić u emisiji Ćirlica Hepi televizije.

On je rekao da neće u javnost da iznosi još ono što je Šojgu rekao njemu lično, jer bi to, kaže, zvučalo "neumesno i neskromno".

Predsednik se osvrnuo na odnose i sa drugim svetskim zvaničnicima i liderima.

"Od Putina sam dobio orden, i to najviši od Nikole Paišića, Orban je uradio mnogo, mnogo za odnose Srbije i Mađarske", rekao je Vučić i dodao da je Mađarska jedina zemlja koja u svakom trentuku i na svakom mestu bezuslovno podržava Srbiju.

Povezane vesti - "DO NEKIH NE MOGU NI JA DA DOĐEM": Vučić: Menjamo 70 odsto ministara

"Sa Orbanom imamo iskrene i prijateljske odnose zahvaljući upravo njemu. Mađarska bezuslovno podržava Srbiju. Što se Erdogana tiče, uvek pokazuje poštovanje prema našoj zemlji. Ni on i Putin ne misle ni približno isto, ali se poštuju. O meni ima izuzetno lepo mišljenje i francuski predsednik Makron. Ko god šta mislio, i kancelarka Merkel ima dobar odnos prema nama. Japanski premijer Šinzo Abe takođe. Si Đinping će doći u Srbiju ove godine, to mi je potvrdio kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji. Pa čime sam ja to zaslužio? Kineski predsednik će doći u našu zemlju...", rekao je Vučić.

To je, ističe, sve zato što je Srbija jaka, što ima dobar ugled u svetu.

"To je zato što imamo dobre rezultate u ekonomiji, što delujemo politički samostalno, pokazujemo poštovanje prema svima drugima, otpor prema onima koji bi da slome Srbiju i pokazujem da Srbija nije šaka zobi koji mogu za noć da pozobaju", rekao je predsednik.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
9°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve