“VREME DA SE POVUČEM” Kon: Gnev ide na mene, a ne na virus

“VREME DA SE POVUČEM” Kon: Gnev ide na mene, a ne na virus

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr


Epidemiolog dr Predrag Kon objavio je da je vreme da se povuče i prepusti drugima da vode pandemiju, a na taj potez su ga, kako je naveo na Fejsbuku, naveli napadi na njega i Krizni štab, posebno nakon prodora korona virusa u Gerontološki centar u Nišu.

“Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim”, napisao je Kon na Facebook-u.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Kon je na Facebook-u napisao da je po društvenim mrežama video da su glavni krivac za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu on i stručni tim.

Povezane vesti – TIODOROVIĆ: Izuzetno ozbiljna i neočekivana situacija u Nišu

“Koliko vidim po Facebook-u glavni “krivac” za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu sam ja i stručni tim. Vreme je da se zbog toga povučem i prepustim boljima da vode pandemiju. Bolje ne znam i ne umem. “Ratove” neću da vodim ni protiv koga, osim protiv virusa. Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim. Privremeno isključenje… Sve najbolje”, napisao je dr Kon.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar