Vesti
24.10.2023. 09:17
Beta

Vremenska prognoza

Ujutru toplo, a onda...

vreme
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u utorak biti malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i veoma toplo za ovaj period godine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama i jak. Najniža temperatura će se kretati od osam stepeni do 15, najviša dnevna od 26 do 29 stepeni, u Negotinskoj Кrajini oko 24 stepena.

Uveče će biti oblačno, na severu i zapadu ponegde sa slabom kišom, a tokom noći i pred jutro kiša i lokalni pljuskovi uz pojačanje južnog vetra očekuju se i u ostalim krajevima Srbije.

U Beogradu će biti malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i veoma toplo za ovaj period godine. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura će se kretati od 11 stepeni do 15, najviša dnevna oko 28 stepeni. Uveče će biti oblačno, tokom noći povremeno sa kišom uz pojačanje južnog vetra.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Godina kada su ključali termometri
Visoka temperatura, vrućina

Rekordne temperature

05.10.2023. 09:55

Godina kada su ključali termometri

Prosečna temperatura od januara do kraja septembra 2023, najviša je izmerena u svetu u prvih devet meseci godine, navodi se u mesečnom izveštaju evropske opservatorije Kopernikus.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
19°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve