Vesti
30.10.2023. 16:05

Vremenska prognoza

U utorak jutro vetrovito, a popodne kišovito

Vetar
Izvor: Shutterstock

Srbiju u utorak očekuje promenljivo oblačno, toplo i vetrovito jutro sa slabom kišom dok se kasnije tokom dana očekuje naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima uz mogućnost grmljavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banta i u planinskim predelima povremeno i olujni. Krjem dana i u toku noći vetar će biti u slabljenju i skretanju na severozapadni.

Najniža očekivana temperatura će sutra iznositi od 4 do 16 stepeni celzijusa, na jugu Banata oko 18, dok će najviša biti od 22 do 26 stepeni.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno, toplo i vetrovito vreme sa naoblačenjem, kišom ili kratkotrajnim pljuskom u popodnevnim i večernjim časovima. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar koji će uveče i tokom noći slabiti i skrenuti ka severozapadu. Najniža temperatura od 10 do 16 stepeni, najviša oko 25.

Promenljivo oblačno i svežije, kiša i lokalni pljuskovi se u sredu očekuju na istoku i jugu, a od četvrtka povremeno i u ostalim krajevima.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve