Vesti
08.01.2024. 16:05
Beta

Temperatura ispod nule

Spremite se za LEDENI dan

1
Izvor: BETAPHOTO / MILAN ILIC

U Srbiji se u utorak očekuje hladan dan sa jutrarnjim mrazom i dnevnom temperaturom ispod nule, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana očekuje se oblačno vreme, ujutro i pre podne sa mestimičnim slabim snegom, popodne prestanak padavina, a uveče i delimično razvedravanje.

Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar, a popodne na severu i istoku slab istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od minus pet do minus jedan stepen Celzijusovih, a najviša dnevna od minus tri do jedan stepen.

I u Beogradu sutra ledeni dan sa slabim do umerenim jutarnjim mrazom i dnevnom temperaturom ispod nule. Tokom dana oblačno, ujutro i pre podne slab sneg, dok se popodne očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Tokom prepodneva duvaće severozapadni vetar, popodne istočni i jugoistočni. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja od minus četiri do minus dva stepeni Celzijusovih.

U narednim danaima očekuju su hladna jutra uz umerene i jake jutarnje mrazeve i mestimičnu maglu, a danju umereno oblačno.

Do subote u većini dana suvo i hladno s najvišom temperaturom u većini mesta oko nula stepeni, a samo se u petak i nedelju mestimično očekuje sneg.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sever Evrope u "debelom minusu"
1

Stigao hladan talas

02.01.2024. 19:10

Sever Evrope u "debelom minusu"

Hladan talas pogodio je Finsku, Norvešku i Švedsku gde su izmerene rekordno niske temperature, ponegde i do minus 40 stepeni Celzijusa.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
10.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve