Vesti
28.02.2024. 16:00
Beta

Vremenska prognoza

Kakvo nas vreme očekuje 29. FEBRUARA

februar 29 februar
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u četvrtak biti promenljivo oblačno i dalje toplo za ovaj period godine, a u košavskom području i vetrovito, dok se slaba kiša, uglavnom pre podne i sredinom dana, očekuje ponegde u zapadnim, južnim i istočnim predelima Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod,

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i ponegde u planinskim predelima i jak, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine.

Najniža temperatura će se kretati od pet do 11 stepeni, a najviša dnevna od 15 do 20 stepeni. Naoblačenje sa slabom kišom koje će uveče zahvatiti južne delove, tokom noći proširiće se i na ostale predele Srbije.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i dalje toplo za ovaj period godine uz umeren i jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura će biti 10 stepeni, a najviša dnevna oko 18. Tokom noći oblačno sa slabom kišom.

U Srbiji će se naredne sedmice zadržati promenljivo oblačno i toplo vreme za ovaj period godine, u većini mesta od 15 do 20 stepeni Celzijusa.

U košavskom području i ponegde u planinskim predelima duvaće umeren, povremeno i jak, južni i jugoistočni vetar koji će u petak na jugu Banata imati olujne udare. Slaba kratkotrajna kiša, ponegde se očekuje u petak i subotu, a zatim ponovo od utorka kada će i temperatura biti u postepenom padu.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve