Vesti
12.12.2021. 13:39
R.E.

Sneg, hladno...

Vremenska prognoza za nedelju pred nama

sneg
Izvor: Shutterstock

U ponedeljak nas očekuje oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom, osim u Timočkoj Krajini gde će biti umereno oblačno, suvo i malo toplije.

Sredinom dana na severozapadu prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku i na planinama povremeno i jak.

Jutarnja temperatura od -3 do 2, najviša dnevna od 0 do 5 stepeni, saopštio je Republički hifdrometeorološki zavod.

U Beogradu oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko -1, najviša dnevna do 1 stepen.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 20. decembra biće umereno do potpuno oblačno i hladno, ujutru mestimično sa mrazem i maglom, a dnevna temperatura u većini mesta biće od 1 do 5 stepeni.

U utorak i sredu provejavanje slabog snega uglavnom u planinskim predelima, dok se od četvrtka u nižim predelima povremeno očekuju mešovite padavine - kiša, susunežica i sneg, a u brdsko- planinskim predelima sneg.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

E, sad je stvarno BEOgrad (FOTO)
beograd, 7. 12. 2021.

Pao prvi sneg

07.12.2021. 15:11

E, sad je stvarno BEOgrad (FOTO)

Pa je i prvi sneg u Beogradu ove zime. Da, jeste gužva u saobraćaju i jeste malo hladnije žiteljima srpske prestonice, ali je ipak lepo i nekako praznično. Sad smo sigurni da Nova godina stiže, kao i Božić, raspust i sve ono lepo što samo zima ima.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve