Vesti
07.02.2020. 13:00
Rade Jerinić

VRH LEDENOG BREGA: Aleksandar Papić - junak našeg doba

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Lik i delo opisani u prethodnom tekstu, nažalost, nisu nešto što je izuzetak. Ne radi se o endemskoj vrsti, sklonoj tihom nestanku, već bi se pre moglo reći da se radi o fenomenu koji dobija na zamahu. Možda će grubo zvučati, ali pojava i ponašanje oličeni u liku i delu mladog lokalnog funkcionera vladajuće stranke Aleksandra Papića, polako postaju stvar mode. Stvar trenda i fame koja prati svakoga ko politiku i bavljenje istom vidi kao mogućnost da se preskoči nekoliko stepenica u životu i da se na taj način stigne do željenog cilja.

Iako svaka od tih preskočenih stepenica znači u realnim životnim okolnostima nekoliko decenija uloženog rada, gomile žuči i nepravde, ipak se od prečice previše ne preza, niti se razmišlja šta nosi sutrašnji dan. Naravno, uz obavezno pozivanje na ime Aleksandra Vučića ili Andreja Vučića kao neizostavni deo "poslovno-politikantskog" vokabulara tih i takvih pojava čiji je Aleksandar Papić tek pokazni primer.da li je njegov slučaj tek slučajnost, postoje li veći igrači koji svoju moć i uticaj grade pozivajući se na nosioce političke moći, i na koji način tako stvorenu famu debelo naplaćuju.

Da li je njegov slučaj tek slučajnost, postoje li veći igrači koji svoju moć i uticaj grade pozivajući se na nosioce političke moći, i na koji način tako stvorenu famu debelo naplaćuju, čitajte u novom broju Ekspresa koji je na kioscima.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Ekspres. Drugačiji ugao.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
26.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve