Vesti
01.07.2020. 14:01
Tanjug

Vučić: Bolnica u Novom Pazaru jedna od najboljih u Srbiji

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je bolnica u Novom Pazaru jedna od najbolej uređenih i najboljih bolnica u Srbiji i da ima svu opremu za borbu protiv korona virusa, uprkos lažima koje su dolazile iz nekih delova Srbije.

"Imamo veliki broj novozaraženih lica u Novom Pazaru i to je izazvalo brigu, donelo brojne probleme ljudima u Pazaru, donelo muku zdravstvenim radnicima, pre svega onima koji su se ponašali odgovorno i ozbiljno i odgovarali svojim obavezama, a onda su počele da se događaju i druge stvari od politike, fabrikovanja neisitina", rekao je Vučić za Pink.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

On je naveo da je bolnica u Novom Pazaru jedna od najbolje uređenih bolnica, koja ima svu opremu, kojoj ništa ne nedostaje, uprkos brojnim lažima koje su dolazile.

Povezane vesti - VLADA SRBIJE: U zalihama više od 260.000 PCR testova

On je rekao da nije tačno da od 10 respiratora koje je doneo u Novi Pazar radi samo tri, rade, kaže, svi, a na tri su prikopčani pacijenti.

"To su ne samo notorne laži već i nešto mnogo gore. Kada se igrate takvim stvarima tamo gde ljudi umiru i gde su teško bolesni, pokazujte da loše radite za svoju zemlju", rekao je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
shower rain
12°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve