Vesti
13.08.2019. 11:37
R.E./Tanjug

VUČIĆ: Kakvih ćemo mi samo muka imati na KiM za osam meseci

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da, iako trenutno nema pregovora sa Prištinom, i dalje ima pritisaka kad je reč o Kosovu i Metohiji.

"Kažete nema pregovora, a ne pitate se kako ste obezbedili robu u prodavnicama na severu KiM. Ne pitate se ko su ti ljudi koji su radili na tome danima i noćima, ne pitate se koliko je energije, truda i rada potrebno na dnevnom nivou da bi ste pomogli našem narodu na KIM", rekao je Vučić za RTS.

Povezane vesti - VUČIĆ: Stalo mi je da opozicija izađe na izbore

Vučić je rekao da na KiM predstoje izbori čiji uslovi su, dodaje, izgleda "potpuno u redu za Savez za Srbiju i pokret "1od5 miliona".

Predsednik je istakao da je za rešavanje pitanja na KiM potreban ogroman rad i trud, a da se jedan deo javnosti u Srbiji nameće kao temu izborne uslove u Srbiji, što je nešto što dolazi tek za osam meseci.

"Kakvih ćemo mi samo muka i problema imati na KIM za osam meseci. Treba da pričam o tome, a neki ne znaju šta da rade sa svojim životima osim da pričaju jedno isto što pričaju dve ili tri godine. Imaćemo izbore na KIM, koji su izgleda sasvim u redu ovima iz SZS ili kako se već zovu, milioni, njijma je sve u milionima. I kada kradu pare i imena kada daju", rekao je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve