VUČIĆ: Krivokapić će morati da prizna da je govorio neistinu

VUČIĆ: Krivokapić će morati da prizna da je govorio neistinu

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Zdravka Krivokapića da nas upozna što pre o svim elementima navodne saradnje Vučića i predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića.

“Posebno u poslovnim varijantama. I ja sam siguran da će on ili reći da je lagao ili će doneti dokaze. Pošto znam da je nemoguće da donese dokaze, kao što znam da o tome nikada o tome nismo ni pričali, jer ja nisam biznismen već napredak našeg naroda”, naveo je predsednik Srbije.

EPA-EFE/VLADIMIR STOJAKOVIC

EPA-EFE/VLADIMIR STOJAKOVIC

Tako je odgovorio na pitanje kako komentariše to što je Krivokapić izrekao najgore stvari o njemu, pa čak i da je sa predsednikom Ðukanovicem navodno u biznisu u projektu Beograd na vodi.

Povezane vesti – Hod po ivici britve

“Moraće da prizna Krvokapić da je govorio neistine”, dodao je Vučić.

Kaže da to nije jedina neistina i da je mnogo neistina o ulozi Srbije u CG izneo i Ðukanović.

“Mi na to ne moramo da se osvrćemo”, dodao je Vučić.

TANJUG / ZORAN ZESTIC / an

TANJUG / ZORAN ZESTIC / an

“Želimo normalne odnose sa Crnom Gorom”

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da Srbija želi saradnju i normalne odnose sa Crnom Gorom kao i da su vrata naše zemlje otvorena za sve ljude iz Crne Gore.

“Nemamo bližeg, to što oni svi zajedno žele da pokažu ambasadorima u Podgorici, kako su daleko od Srbije, kako će ne znam šta sve da urade… Mi sa tim nemamo problem. Neka kažu i rade šta hoće, mi ćemo ovde da budemo uvek spremni da sačekamo braću, prijatelje iz Crne Gore za saradnju”, rekao je Vučić.

On je naveo da su sva vrata Srbije u potpunosti otvorena za sve ljude iz Crne Gore.

1 comment

Dodajte komentar

+ Ostavite komentar