Vesti
04.06.2021. 14:50
Tanjug

"Važna poruka građanima"

Vučić: Nema zaštićenih članskom kartom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Izvor: AFP POOL / JOHN THYS / POOL

Važna poruka za sve građane je da članska karta neke partije neće spasti onoga ko je učnio bilo šta protivzakonito, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U obraćanju javnosti rekao je da ne želi da ulazi u pojedinačne slučajeve i ne zna šta su razlozi, ali da želi da podrži sve nadležne institucije u borbi protiv kriminala i korupcije.

On je istakao da svi od policije do pravosuđa treba da rade svoj posao bez ogranicenja i bez obzira na to da li čovek pripada SNS ili nekoj drugoj partiji.

Poručio je da Srbija ne sme da liči na Srbiju iz 2000-e kada je pljačka, kako je rekao, bila jedini način i jedini smisao bavljenja politikom.

"To je vazna poruka za građane da nema zastićenih i da bilo koja članska karta ili rukovođenje u stranci nikoga ne moze da spase od reakcije nadležnih organa ako je činio nešto protivzakonito", zaključio je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Jovičić danas na saslušanju kod tužioca
Sud, tužilac

Trgovina uticaja?

04.06.2021. 10:49

Jovičić danas na saslušanju kod tužioca

Uhapšeni predsednik beogradske opštine Palilula i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom sumnji da je nezakonitim postupanjem omogućavao izvođenje nelegalnih građevinskih radova na teritoriji te opštine, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
2°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve