Vesti
06.04.2019. 15:49
Tanjug

VUČIĆ: Pozivamo narod na regularne skupove gde niko nikog ne bije

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući izjavu bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da "političke hulje nikad nisu mogli bez rulje", da je "Tadić uvek kada je govorio o svojim protivnicima u stvari najpreciznije govorio o sebi i svojim saveznicima".

- Da li on, Tadić, to govori o sebi ili o ovim njegovim, ili o čemu i o kome. Kada krenete sa vešalima i testerama i onda druge optužujete za rulju i to one koji nikada nisu imali rulju. Mi pozivamo narod na regularne skupove i gde niko nikog ne bije i ne maltretira i gde nema vešala niti testera niti batinjanja ni upada u bilo čije prostorije. Danas prete da upadnu u prostorije privatne televizije. To su zastrašujuće stvari - rekao je Vučić.

Predsednik se osvrnuo i na dijalog sa Prištinom, istakavši da se trenutno nalazimo u slepoj ulici u koju smo bačeni. Vučić je objasnio da takse na srpsku robu mogu biti ukinute samo jačim pritiskom na Prištinu.

 - Teško je videti izlaz iz ćorsokaka, u kojem smo se našli ne svojom krivicom. Bačeni smo u slepu ulicu, a neko drugi je pažljivo vozio do nje - istakao je Vučić tokom današnje posete Petrovcu na Mlavi.

Izrazio je nadu da će biti vršen jači pritisak na Prištinu da ukine takse i dodao da veruje da je to moguće, ali i da se plaši da to neće učiniti.

- Time smo u problemu. Nije nimalo lakše što su oni u težem problemu. Za nas je od ogromnog značaja da čuvamo stabilnost, da možemo da trgujemo sa Prištinom i svima drugima. Da možemo da radimo, jer u radu i ekonomiji ne mogu da nas pobede - poručio je Vučić.

 

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve