Vesti
25.06.2019. 18:53
Tanjug

VUČIĆ O OPOZICIJI: Neće me pobediti, a uvek ću priznati demokratsku volju naroda

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će uvek da prizna demokratsku volju naroda, a da je opozicija svetlosnim miljama daleko od pobede na izborima.

"Ja ću otići, oni me neće pobediti. I neće biti ni blizu da me pobede. Naši rezultati su toliko dijametralni, da se to odmah primećuje", istakao je Vučić za tv Pink i dodao da je sit toga da dok se on bori za Srbiju, da samoprozvana elita priča da ništa ne radi.

Vučić je dodao da se predstavnici opozicije služe jeftinim trikovima iz devedesetih. Komentarišuci izjavu bivšeg predsednika Borisa Tadića, da predsednik Vučić neće lako otići sa vlasti, Vučić ocenjuje da je reč o "glupim trkovima iz 90-tih".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG / NEMANJA JOVANOVIC

Otiću ću kada budem želeo, pošto on i njemu slični ne mogu da me pobede.

"Za razliku od njega koji se budi u 11 sati, ja sam već pet sati na poslu. Hoće da stvore atmosferu da postoje dve Srbije. Ja demokratsku volju naroda uvek priznajem, za razliku od njih. Kada krenete da protiv nekoga vodite kampanju, tu kraja nema", rekao je Vučić i podsetio da je za razliku od njih, kada je izgubio izbore u Beogradu, 2004. za samo 4.000 glasova izašao i čestitao pobedniku.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
foto: Printscreen

"Ma koliko da mi je teško bilo, jer to je najmanja razlika koja je ikada bila na nekim izborima, čestitao sam pobedniku i borio se naredne četiri godine", dodao je Vučić.

"Ja ću otići, oni me neće pobediti", upamtite moje reči, ponovio je. "Naši rezultati su toliko dijametralni. Na Pinku sam vidao i Šapica i Jovanovica, kod njih nema nikoga", naglasio je Vučić.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve