Vesti
04.03.2024. 10:01
R.E.

Predsednik Srbije

"Najgori sam jer nećemo da budemo sluge"

Aleksandar Vučić
Izvor: Shutterstock

Povodom pisanja medija u regionu o njegovom govoru održanom u Hali Šumice, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su ga proglasili najgorim, kao i to da je region zgrožen njegovom izjavom da neće biti sluga nikom drugom osim svom narodu.

Predsednik Srbije je ispod video objave na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" napisao da je dovoljno da pogledate i pročitate one medije iz regiona za koje znate da nikakvo dobro nikada nisu poželeli Srbiji.

"Jutros dok gledam novine, gledam izveštaje sa portala koje su mi pripremili saradnici, uočio sam jednu dobru stvar koja više od svega što sam sam izgovorio, govori o situaciji u kojoj se nalazimo. Od prištinskih medija, naravno gotovo svih ekstremističkih nastrojenih prema Srbiji i srpskom narodu, do ekstremnih islamističkih medija iz Sarajeva, do mnogih drugih, svi su kao oparen skočili, samo zbog toga što sam sinoć govorio u Hali Šumice, i zbog dve stvari, zbog ubrzanog napretka Beograda i Srbije, zbog onoga što sam rekao činjenice o platama u regionu gde je Srbija danas prva, u regionu po visini plata, ali i zbog toga što sam rekao da Beograd koji se uvek hvali svojom kosmopolitskom dušom, jeste i srpski grad", rekao je predsednik Srbije.
 

Vučić je u svom video obraćanju na Instagramu dodao i to da su ga “Gazeta” i “Slobodna Bosna” napali zbog toga što je rekao da “hoće da nam ukinu državu Srbiju, oduzmu zemlju i da na faks koji dobijemo odgovorimo sa 'da gazde', a mi nećemo da imamo gazde i budemo sluge nikom drugom, osim da služimo svom narodu".

"Zbog toga sam Hitler, zbog toga sam najgori u regionu i zbog toga je region zgrožen. Narode, građani Srbije, sami zaključite", rekao je Aleksandar Vučić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve