Vesti
14.01.2020. 19:28
Tanjug

VUČIĆ O TRIFUNOVIĆU: Nisam stvarno u stanju da komentarišem šta taj čovek radi

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitan je na konferenciji za medije da prokomentariše saobraćajni prekršaj lidera PSG Sergeja Trifunovića.

"Nisam stvarno u stanju da komentarišem šta taj čovek radi", rekao je Vučić novinarima prilikom obilaska fabrike Mei ta Europe u Obrenovcu.

"Divim se ljudima koji takvu politiku podržavaju, ima ih manje od pet odsto, možda oko četiri odsto. Ništa tu ne razumem. Policija je tu odradila dobro svoj posao. A Sergej Trufunović je čovek - lezi lebe da te jedem, on ne razmišlja o procentima", naveo je predsednik Srbije.

Pročitajte još - Mediji: Trifunović se "zakucao" u autobus; Trifunović: Jeziva tabloidna priča

Podsetimo, proslavljeni glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović učestvovao je u udesu u ponedeljak uveče u Beogradu. Mediji su preneli da se incident dogodio kod pumpe "Dejton", a među naslovima koji su osvanuli na pojedinim beogradskim portalima navodi se da se Trifunović "zakucao u autobus", kao i da je "u bekstvu".

On je za B92 rekao da je nakon udesa "morao da ode kako bi otvorio vrata majstorima", kao i da je "zakon bio brži od njega".

"Nisam pobegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao napolje, već su 'digli' auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutru ću da odem u MUP Savski venac, da ne bude da sam pobegao", rekao je Trifunović za B92.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve