Vesti
17.03.2023. 12:49
Beta

"Obavestili su me"

Vučić o tužbi protiv autorki filma "Vladalac"

1
Izvor: BETAPHOTO / MILOS MISKOV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon što je objavljena vest da je njegov advokat podneo tužbu protiv autorki filma "Vladalac" i na Instagrama je napisao da neće biti nikakve tužbe protiv novinara.

Vučić je napisao da su ga "jutros obavestili" da je po njegovoj tužbi zakazano suđenje i da će tužba biti povučena, uz poruku da "ugled mogu da ugroze oni koji ga imaju".

"Obavestili su me da je po mojoj tužbi zakazano suđenje protiv nekih novinara i producenata, zbog uvreda koje su na moj račun izneli u onom filmu Vladalac, gde sam označen kao kriminalac, svakakav", rekao je Vučić i dodao da u poslednjih 11 godina nije podneo tužbu protiv novinara.

"Niti sam to učinio ovog puta, to je uradio advokat po generalnom ovlašćenju, i istog trenutka će povući tužbu, jer ja to ne radim. Ne radim zato što oni nisu mogli da unište ni moju čast, niti da naškode mom ugledu, jer taj ugled i nemaju. A to može samo da uradi onaj ko ima ugled, i ko govori istinu", rekao je Vučić i dodao da ima pametnija posla jer ide u Sremsku Mitrovicu.

Pojedini mediji su ranije objavili da je novinarku Jovanu Polić, kao i njenu koleginicu Sanju Lončar tužio predsednik Srbije Aleksandar Vučići zbog dokumentarnog filma "Vladalac".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Građani, trošite novac, finansije su stabilne"
dinari, novac, pare, lova, novčanice

Predsednik Srbije

16.03.2023. 22:44

"Građani, trošite novac, finansije su stabilne"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su srpske javne finansije stabilne, da će rast penzija pratiti rast plata, i poručio građanima da troše novac jer neće biti nikakavih problema u zemlji.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
9°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve