Vesti
31.03.2021. 14:20
Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar

VUČIĆ: Ove godine počinje izgradnja Nacionalnog stadiona

w_56565783.jpg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na obeležavanju početka radova na izgradnji saobraćajnice Novi Beograd - Surčin koja će

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na obeležavanju početka radova na izgradnji saobraćajnice Novi Beograd - Surčin koja će povezati Beograd sa autoputem "Miloš Veliki", da ove godine počinje i izgradnja Nacionalnog stadiona u Surčinu.

"Izgradnja Nacionalnog stadiona će biti izvanredan razvojni projekat za opštinu Surčin, ali i za celu Srbiju. Već ove godine krećemo u izgradnju, biće velelpan, dobrim delom će biti od drveta i biće jedan od najmodernijiih stadiona u Evropi", rekao je Vučić.

[caption id="attachment_316573" align="alignnone" width="675"]FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/bs FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/bs[/caption]

Vučić je kazao da će se nedaleko odatle nalaziti nova saobraćajnica Novi Beograd - Surčin od 7,9 kilometara koja će za 10 do 12 kilometara skratiti izlaz na autoput "Miloš Veliki" nego da se ide na autoput preko Dobanovačke petlje.

Predsednik je rekao da će Nacionalni stadion postati novi centar okupljanja građana i privrednika, pošto će tu biti izgrađena dobra infrasrtuktura i postojaće dobra saobraćajna veza sa gradom.

"Srbija je danas najveće gradilište u Evropi", naglasio je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
15.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve