Vesti
30.01.2021. 14:21
Tanjug

VUČIĆ: Pre početka marta dobićemo još milion vakcina

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučih saopštio je danas da će Srbija pre početka marta, za samo mesec dana, dobiti još milion vakcina protiv koronavirusa.

U video poruci objavljenoj na Instagram nalogu budućnostsrbijeav, on se izvinio i što nije svečano odeven i naveo da je od jutros imao "više važnih telefonskih razgovora s našim prijateljima širom sveta, sa ciljem da bude obezbeđeno što je moguće više vakcina za naše građane".

"Ponosan sam na naše ljude što su razumeli značaj vakcinacije, što su shvatili da je zdravlje važnije i preče od svega za našu zemlju", rekao je Vučić.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/bs

On je naveo da nije imao strpljenja da se svečano obuče pa da se obrati građanima jer je izuzetno uzbuđen što danas može da saopšti da će Srbija pre početka marta, dakle za samo mesec dana, dobiti još milion vakcina i da je dobio tvrdo obećanje za to.

"Znate da se ne pozivam na ugovore jer po ugovorima smo obezbedili šest i po miliona vakcina, ali sad ne pričamo o ugovorima, pričamo o stvarnim vakcinama. Pre pocetka marta, dakle za samo mesec dana, dobicemo još milion vakcina i dobio sam tvrdo obećanje, živela Srbija!", porucio je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
11°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve