Vesti
20.10.2020. 21:36
Tanjug

Vučić se dogovorio sa Šapićem da SPAS ima jednog ministra

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije i i lider naprednjaka Aleksandar Vučić preneo je da se dogovorio sa predsednikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem da oni imaju jedno ministarstvo u novoj vladi, kao i da je Šapić bio spreman da podrži politiku vlade i bez učešća u njoj.

Kaže da je danas imao priliku da bolje upozna Šapića i da on nije imao zahteve za ministarstvima i direktorska mesta kao uslov za saradnju.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Dodao je da je Šapić tražio da razgovaraju isključivo o budućnosti Srbije i ciljevima i da nije imao nikakve zahteve.

"Na kraju smo se dogovoril i to više na moje insistiranje, nego na njegovo, da imaju jednog ministra u vladi, ali je čovek rekao da je spreman da podržava politiku, a da ga ne zanima i da u njoj učestvuje u pravljenju politike, onda sam mu govorio o brizi i svim problemima koji se dešavaju", rekao je Vučić.

Povezane vesti - SPS PONOVO U VLADI Vučić: Vlada i skupština "ograničenog trajanja"

Šapić mu je, kaže, skrenuo pažnju da je bio pogrešan pristup da će stanove koje država gradi za pripadnike snaga bezbednosti dobiti oni koji se najbrže prijave, jer, mnogi možda nisu vešti u toj vrsti komunikacije, a na stan čekaju i do 20 godina.

Razgovarali su, kaže, i o ekonomskim pitanjima, o spoljnoj politici, te istakao da Šapić razume koliko je teška pozicija Srbije, kao i šta treba još uraditi za dobrobit građana.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
19°C
13.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve