Vesti
02.12.2019. 18:50
Tanjug

VUČIĆ: Siguran sam da će Veber čuti "fantastične ideje" o KiM od Obradovića i Đilasa

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da pozdravlja svaki susret evropskih parlamentaraca, pa i lidera Evropske narodne partije Manfreda Vebera sa članovima dela opozicije i primetio, s dozom ironije, da su ti susreti "važni za demokratiju u našoj zemlji".

"Ja pozdravljam svaki susret sa predstavnicima naših političkih protivnika. Mislim da je to veoma važno za demokratiju u našoj zemlji i siguran sam da će mnogo mudrih ideja o rešenju kosovskih problema gospodin Veber i gospodi Bilčik moći da čuju od, recimo, Boška Obradovića i Dragan Ðilasa. To će biti fantastične ideje", rekao je Vučić, odgovarajući, na samom kraju pres konferencije sa predstavnicima Evropskog parlamenta, na dva, tri pitanja koja su mu, po njenom formalnom završetku, "dobacivali" novinari.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

Prethodno je prokomentarisao današnju naslovnu stranu Danas-a, na kojoj je objavljena nova karikatura na kojoj su na njemu iscrtane mete, rečima da nikada lepši nije ispao na naslovnoj strani tog dnevnog lista.

"Super mi ono sve stoji, nikad nisam lepši ispao na naslovnoj strasni Danasa", rekao je.

Povezane vesti - "TOLIKO SMO ZASLUŽILI" Vučić: Realno je da će nam EU otvoriti jedno poglavlje

Na pitanje novinara N1 tv da li je video dokument koji je objavio Birn, a u kojem se navodno vidi da je otac ministra Stefanovića putovao u Rijad kao pravni savetnik preduzeća GIM, kaže da nije, ali da će pogledati i prokomentarisati tokom sutrašnje posete Sočiju.

"Nisam video ni jedan dokumet, ničiji, ali ću to rado da komentarišem sutra u Sočiju kada budem video i pročitao sva dokumenta", rekao je predsednik i dodao:

"Nemojte se sekirati, ja vas najviše volim, vas i Danas što volim... vas sa N1, Danas, NIN, vas volim najviše. Vi ste primer demokratije ..."

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

Vučić je na kraju konferencije rekao i da čeka da čuje ideje koje se tiču pitanja rešavanja problema Kosova, a od strane Boška Obradovića, Aljbina Kurtija....

"Ja sad čekam te genijalne ideje da dođu od stane Obradovića, Kurtija i ostalih...", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje šta njegovi sagovornici misle o tome što Priština najavljuje da će dijalog voditi Kurti, odnosno da je namera prištinskih vlasti da dijalog vrati na početak, kako ne bi pristali na bilo kakav kompromis.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve