Vesti
23.12.2019. 17:49
R. E.

VUČIĆ U APRILU U KINI: Predsednik na kineskom potvrdio posetu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da u aprilu, naredne godine, kada bi trebalo da se sastane sa predsednikom Si Đipingom.

O svojoj definitivnoj poseti Kini, Vučić je javnost informisao putem svog Instagram naloga "Budućnostsrbijeav", na kom je objavio video poruku na kineskom.

"Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće", navedeno je na Vučićevom profilu na Instagramu.


View this post on Instagram

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I'm confirming my visit to China in April and jubilant President Xi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home. #Serbia #China

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Dec 23, 2019 at 1:40am PST

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve