Vulin: “Oluja” se prema Srbima više nikada neće ponoviti

Vulin: “Oluja” se prema Srbima više nikada neće ponoviti

FOTO: OKSANA TOSKIC


“Oluja” se prema Srbima više nikada neće ponoviti, o tome neka niko ne sanja. Ako je u Hrvatskoj spremaju za nekog drugog, to je već njihov problem, a Srbima nemojte pretiti, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Vulin je to rekao komentarišući obraćanje hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića na prijemu ratnih zapovednika u Kninu povodom godišnjice operacije “Oluja” u kojoj je proterano 250.000 Srba iz Hrvatske, u kome je, između ostalog, rekao da je hrvatska vojska spremna na nove “Oluje”.

Povezane vesti – Vučić: Otišli su Srbi, ali Srbi nisu nestali!

“Slaviti zločinačku ”Oluju” mogu samo oni kojima je normalno da se polažu venci na grobove ustašama i kojima je normalno da se ne poštuje ni Ustavni sud, samo ako je omogućio upotrebu ćirilice. Srbija ne želi ni pedalj Hrvatske, a sve manje je žele i Hrvati koji je masovno napuštaju”, naveo je Vulin u izjavi za javnost.

Povezane vesti – Tompsonovom koncertu prisustvovalo 10.000 ljudi

“Ne postoji zemlja na svetu koja se raduje proterivanju svojih državljana i ne postoji zemlja u Evropi koja se još uvek drži fašističke ideologije i prakse kao što to čini Hrvatska”, rekao je Vulin.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar