Vesti
27.05.2019. 12:12
ekspres

VULIN: Opozicija bojkotuje sednicu o KiM jer nema šta da kaže

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da poslanici opozicije bojkotuju sednicu o Kosovu, jer "nemaju šta da kažu".

"Došli bi tamo da bi se takmičili ko će dalje da pljune, ali to nije rešenje za Kosovo. Nemaju nijednu ideju", rekao je Vulin za televiziju Pink.

Vulin, koji je i lider Pokreta saocijalista, kazao je da opozicija priča o pomirenju sa Albancima, ali da "nije jasno na čemu se zasniva to pomirenje".

"Svako rešenje za Kosovo je najteže i svako će biti. Nećemo kao oni da se 'kao mirimo', već gledamo da izvučemo najviše što možemo za srpski narod", rekao je Vulin.

Martinović: Vučić ima dva rešenja: politika emocija ili politika razuma

Predsednik poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović rekao je da od opozicije okupljene u Savezu za Srbiju ne očekuje ništa na današnjoj sednici o Kosovu, koja je ranije najavila da će je bojkotovati, i dodao da su to ljudi koji su doveli Srbiju po pitanju Kosova u situaciju u kojoj se danas nalazi.

Martinović je za televiziju Prva rekao da su pred predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem moguća dva rešenja - jedna je politika emocija, a druga politika razuma.

"Za razliku od svih rodoljuba, lažnih, sa Terazija, mi u SNS smo ubeđeni da će Vučić uraditi za Srbe na Kosovu ono što je najbolje", rekao je Martinović dodajući da je teško biti u Vučičevoj poziciji jer su sve oči uprte u njega.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve