Vesti
23.07.2021. 10:11
R.E.

"Veliko razočarenje"

Vulin podržava protest građana na Karaburmi

Aleksandar Vulin, 20. 7. 2021.
Izvor: TANJUG / JAROSLAV PAP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da apsolutno podržava protest građana u beogradskom naselju Karaburma povodom smrti dečaka koga je zgazio vozač koji je pobegao sa lica mesta, a potom je pušten da se brani sa slobode.

Vulin je za RTS rekao da kao otac dva dečaka oseća isti bes i ogorčenost kao i građani koji su protestovali.

"Veliko razočarenje. Kao otac, kao građanin ove zemlje, ja bih bio sa građanima na tom istom protestu. Policijska uprava za grad Beograd je razrešila slučaj veoma brzo, par sati kasnije smo našli tog ubicu koji je počinio ovu strašnu tragediju, iako je pokušao da se sakrije, ali naravno, pronašli smo ga. Pravosuđe je nezavisno, može da odlučuje kako god hoće, ali apsolutno razumem i apsolutno podržavam protest građana i ja bih protestovao", rekao je Vulin.

On je dodao da ne može da se pusti neko ko je zgazio devetogodišnjeg dečaka i pobegao i još pokušao da se sakrije, saopštio je MUP.

"Još uvek postoji pravni lek da se i to reši, nadam se da će pravosuđe promeniti svoju odluku i da će ovaj čovek dobiti zasluženu kaznu. Neće ta kazna vratiti život, ali ćemo se bar malo bolje osećati", poručio je Vulin i izrazio saučešće porodici preminulog dečaka.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
29.11.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve