Vesti
13.05.2021. 14:20
Tanjug

10.000 vaučera

Za zdravstvene radnike upola jeftiniji letovi Er Srbijom

lekari u borbi protiv Covid-19
Izvor: EPA/ZOLTAN BALOGH

Zdravstvenim radnicima iz kovid sistema danas je uručeno 10.000 vaučera sa popustom od 50 odsto za letove Er Srbije, u okviru kampanje pod sloganom "Vreme je za predah" koju su pokrenuli Ministarstvo zdravlja i Er Srbija.

Vaučere su predstavnicima zdravstvenih ustanova u kovid sistemu uručili ministar zdravlja Zlatibor Loncar i generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit, koji su prethodno potpisali Ugovor o saradnji između Ministarstva zdravlja i te avio-kompanije.

"Mnogima su puna usta kako su naši medicinski radnici veliki junaci i heroji. Obično ostane na tim pohvalama i rečima da su u prilici dali bi im sve, to kratko traje. Ovaj potez Er Srbije je mene lično iznenadio, malo sam bio skeptičan jer mislim da je to ogroman trošak za kompaniju", rekao je Lončar.

Promo vaučer omogućava popust od 50 odsto na ukupnu cenu karte Er Srbije, sa uključenom tarifom i aerodromskim taksama. Vaučeri važe za direktne redovne letove ka svim destinacijama srpskog nacionalnog avio-prevoznika, osim Njujorka, i mogu se iskoristiti za putovanja u periodu od 1. jula do 31. decembra 2021. godine.
 

Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit rekao je da velika čast izraziti zahvalnost zdravstvenim radnicima na predanosti i požrtvovanosti.

Izrazio je zahvalnost medinskim radnicima koji su već više od godinu dana u prvim redovima borbe protiv kovida na snazi, čvrstini i svakodnevnoj posvećenosti očuvanju zdravlja svih nas, kao i Ministarstvu zdravlja na saradnji. Naveo je da je cilj pokrenute kampanje "Vreme je za predah" da 10.000 zdravstvenih radnika otputuju na neku od desticinacija avionima Er Srbije na više nego zasluženi odmor.

Vaučeri srpske nacionalne avio-kompanije će biti distribuirani Univerzitetskom kliničkom centru Srbije, kliničkim centrima Kragujevca, Niša i Vojvodine, klinicko-bolnickim centrima Zemun, Bežanijska kosa, Zvezdara i "Dr Dragiša Mišović", kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu i ostalim zdravstvenim ustanovama u kovid sistemu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
08.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve