Vesti
24.10.2017. 14:37
R.E.

ZBOG NJIH ĆEMO PRESTATI DA IZLAZIMO NEDELJOM: Voždove kapije podržavaju seriju Senke nad Balkanom koja obara gledanost

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nova serija Dragana Bjelogrlića „Senke nad Balkanom“ počela je sa emitovanjem, a prema prvim reakcijama gledalaca možemo reći da će ovo biti vanserijski hit.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Možemo bez sumnje reći da nas je autorska ekipa ovog trilera naterala da nedeljnu veče provedemo, posle dugo godina, čekajući TV seriju.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
U atmosferi sveopšte ruralizacije kulturnog prostora, ova visokobudžetna stilizovana serija sa urbanom estetikom pomera granice i ne pristaje na kompromis. Kreativni autor serije u jednom od svojih autorskih tekstova rekao je da tokom snimanja serije nije bilo kompromisa ni na jednom nivou i ni u jednoj fazi nastanka serije – od scenarija, priče, tema, podele, estetike režije i na kraju i troškova serije.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Izraelski investitor projekta Voždove kapije, kompanija Shikun & Binui Group prepoznao je od samog početka značaj ovog umetničkog projekta i sa velikim zadovoljstvom pomogao snimanje TV serije. Stambeno poslovni kompleks Voždove kapije ukupne površine 70.000 kvadratnih metara, čija druga faza izgradnje počinje ove jeseni, biće prvi kondominijum izgrađen na Voždovcu koji svojim budućim stanarima nude kvalitet, sigurnost i udobnost bez kompromisa.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
02.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve