Život
27.11.2023. 14:30

Beograd

Počinje Sajam energetike i zaštite životne sredine

Beogradski sajam, sajam
Izvor: Shutterstock

Na Beogradskom sajmu u utorak se otvara 18. Međunarodni sajam energetike i 19. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa "EcoFair", na kojima će se do 30. novembra predstaviti više od 80 izlagača.

Osim izlagača iz Srbije, očekuje se veliki broj inostranih, koji dolaze iz Nemačke, Mađarske, Rumunije, Češke, Poljske, Slovenije, Severne Makedonije, Crne Gore, Kine, Izraela, Konga i Gane, objavili su organizatori.

Sajam energetike okupliće stručnjake, preduzeća, kompanije, organizacije, investitore i donosioce odluka iz različitih sektora energetske industrije – proizvodnje i distribucije gasa, nafte, uglja, električne energije – kako bi se prikazala najnovija dostignuća u toj industriji, povezali profesionalci iz sektora, obrazovali posetioci o energetskim temama i promovisala održiva energetska praksa.

Sajam ekologije "Ecofair" okupiće institucije, proizvođače opreme, distributere, reciklere, operatere, deponije, lokalne samouprave, komunalna preduzeća, generatore otpada, stručnu javnost, radi promocije održive prakse, proizvoda i rešenja koji doprinose zaštiti životne sredine.

Na sajmu će se promovisati i održivi stilovi života, kao što su ekološka ishrana, smanjenje upotrebe plastike, korišćenje ekološki prihvatljivih proizvoda.

Radno vreme sajmova je od 10 do 17 časova.

Pojedinačna ulaznica košta 500 dinara, grupna 300 dinara, a parking za automobile u sajamskom krugu plaća se 150 dinara po satu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li ćete posetiti Sajam etno hrane i pića
1

Više od 300 izlagača

24.11.2023. 17:30

Da li ćete posetiti Sajam etno hrane i pića

Sajam etno hrane i pića, najveća smotra proizvođača tradicionalnih prehrambenih proizvoda u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope, biće održan na Beogradskom sajmu od 30. novembra do 3. decembra, najavila je Privredna komora Srbije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
14.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve