Život
25.11.2022. 04:05
Hajdi Levi

Zvezde govore

Bik: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

horoskop
Izvor: Shutterstock

U godini koja je za vama, nastavili su se vaši životni preokreti, kojima ste se tvrdoglavo opirali, a nakon kojih ste bili potpuno probuđeni. Doživeli ste promenu u odnosima, samopercepciji, imidžu.

Morate se osloboditi tegova koji vas vezuju za dosadašnju rutinu. Vaša snaga je pregrupisana, imali ste nove prioritete. Ako promenama ne idete u susret dobrovoljno, one će biti veoma bolne i iznenadne za vas.

Oslobodili ste se stega, okova, bilo porodičnih, emotivnih, poslovnih ili društvenih, ali budite sigurni da ovaj posao ne možete uraditi polovično, ostavljajući neke relacije i ljude u rezervi.

Od novog načina života nećete moći da se odbranite, niti da izaberete sigurnost starog. Možda je vašem znaku, koji izuzetno ceni sigurnost i stoji sa dve noge na zemlji, teško da pusti neke stvari, ljude, ljubavi da odu. Ipak, za vas je nastupilo novo doba, koje ne možete izgraditi na starim, udobnim, konzervativnim rešenjima, kao što dva puta ne možete da uđete u istu reku.

Dragi Bikovi, nema nazad. Za prosutim mlekom ne vredi žaliti.

To podrazumeva manje paničnu vezanost za prošlost, porodicu, intimu, ličnu istoriju, svakodnevicu. Značaj socijalnih, društvenih veza, političkih grupa, interneta ili društvenih mreža neočekivano je porastao, stvorivši novu vrednost.

Setite se, novine u vašem životu bile su neočekivane poput vanzemaljaca. Promene koje su za vama i odvijale su se iza vaših leđa bile su dobroćudne, a ne zlokobne. Ništa manje nemojte očekivati ni od budućnosti.

Možda ste u prethodnom periodu doživeli kolaps u karijeri, pad s položaja, ugroženost posla, statusa, reputacije, problem u porodici, sa roditeljem istog pola, ali dobili ste i priliku da ostvarite svoje ambicije i počnete da se bavite ozbiljnim poslom. Postavili ste svoje životne ciljeve i sada vam je jasnije šta želite. Više niste nesigurni i bespomoćni.

Osećali ste da vas neka nevidljiva sila štiti, a nevidljiva ruka čupa iz neudobnih situacija. Zaštićeni ste bili i od tajnih neprijatelja. Možda ste otkrili duhovnost i molitvu. Možda vam se prišunjala stara ljubav, kao duh Božića. Prijatelji su vam pomagali materijalno i podržavali vas. Imali ste divna iznenađenja vezana za putovanja.

Uprkos opipljivim gubicima, 2022. godina vam je bila neverovatna.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Horoskopski znaci koji su brutalno iskreni
1

Reći će vam sve u lice

14.09.2022. 10:22

Horoskopski znaci koji su brutalno iskreni

Sigurno poznajete bar jednu osobu koja se ne plaši da bude iskrena do kraja i koja otvoreno iznosi svoje mišljenje, čak i o škakljivim temama. Pravo je osveženje razgovarati sa takvim ljudima, a vrlo je verovatno da su rođeni u jednom od ova četiri horoskopska znaka.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
24.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve