Život
27.11.2022. 18:00
Hajdi Levi

Zvezde govore

Blizanci: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

horoskop, astrologija
Izvor: Shutterstock

U godini koja je za nama, naše Zvončice i Petar Panovi nisu naučili da ćute, jer to bez velikog truda i ne mogu. Nije njihov gradivni element. U jednom telu ih je dve ili dvojica, imaju viškove, replike, sebe u izobilju – dva grla, dva jezika, dva organa za govor, mnogo udova. Mogu da ćute samo kada jedu ili spavaju.

Mars, sada retrogradni, prolazi kroz vaš znak. I tako će biti sve do marta sledeće godine, ali olakšanje ćete osetiti već u januaru. I pre 17 godina je bio na istom mestu.

Uskraćeno vam je direktno delovanje, što vređa vašu inteligenciju, ali i temperament. Prinuđeni ste da trpite posledice tuđih postupaka. Možda vas zaokuplja konflikt s prijateljem, nastao neočekivano, incident u saobraćaju, iznenadne povrede, posekotine, zubobolje, glavobolje, malokrvnost, problemi sa zdravljem. Ovakve situacije kradu vaše dobro raspoloženje i pozitivan životni stav.

Veoma ste nervozni i bučniji nego obično, jer uglavnom prijatno zujite, kao zrikavci u žitnom polju, razdragano pričate ili se smejete i kikoćete, zabavljajući sve oko vas.

Ukoliko ste prinuđeni da obavite hiruršku intervenciju, sačekajte sledeću godinu ili se konsultujte sa bar dva-tri stručnjaka.

Već nekoliko godina unazad brinu vas povećana nesigurnost i neizvesnost, verovatno zbog opšte situacije u svetu. San vam je nemiran, nedovoljno tvrd, teže se uspavljujete. Neke od pripadnika vašeg znaka muči izdaja prijatelja.

Doživljavate spiritualno buđenje, tragate za religijskim ili duhovnim učenjima i istinama. Interesuje vas okultno, otkriće tajni, tajna društva i misterije, kako u sopstvenom životu tako i u oblastima za koje ste mislili da ih dobro poznajete.

Neki od vas su se upustili u dvojnu, paralelnu vezu, a to baš nije udobna situacija, jer morate biti neiskreni, iako to ne želite.

U prethodnom periodu često ste putovali zbog posla. Možda ste imali probleme sa zakonom, vizom, pasošem, odlaskom u inostranstvo. Ili vam se jednostavno nigde nije putovalo. U jednom trenutku su vam konzularne probleme premostili prijatelji.

Poslovni uspeh vam je došao, ali je pitanje da li ćete ga održati, jer možda želite nešto drugo. Možda imate osećaj, da uprkos uspehu niste dobili ono što ste očekivali. Ali, novi vidici i mogućnosti tek se otvaraju i sreća i novac, prihodi od karijere vas prate na kraju godine. Ostavite malo rezerve i za sledeću...

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak
Tajland, putovanja

Astrologija i putovanja

22.11.2022. 07:00

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak

Putovanja su savršen način da se istovremeno odmorimo, vidimo nova mesta, naučimo ponešto o ljudima koji tamo žive. U zavisnosti od temperamenta svake osobe, odgovaraće im drugačije destinacije za putovanje, ali i zvezde imaju nešto da "kažu" u vezi sa tim...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
29.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve