Branko Lazić – popularni štediša (kapiten među štedišama)

Branko Lazić – popularni štediša (kapiten među štedišama)


Nije tajna da profesionalni sportisti već u ranoj mladosti zarađuju značajne sume novca i zbog toga moraju na vreme da donesu odluku kako na najbolji mogući način da se odnose prema njemu, posebno kako bi svojoj porodici i sebi obezbedili sigurnost tokom čitavog života, nakon velikih odricanja koje su imali kao profesionalni sportisti.

Jedan od njih, koji je odlučio da mudro postupa sa novcem, jeste i kapiten košarkaškog kluba Crvena Zvezda, Branko Lazić.

Lazic Igokea 1

„Maksimalno se trudim da se odgovorno odnosim prema novcu i da štedim, jer imam mnogo planova, kada je reč o daljem ulaganju novca u budućnosti, pogotovo ako uzmemo u obzir da supruga i ja planiramo dalje proširenje porodice, a i karijera sportiste nije večna. Zato sam na tom planu već preduzeo neke korake, a i dobro znam šta zna reč odgovornost, jer i sada kao aktivni sportista, kapiten tako velikog kluba kao što je Crvena zvezda imam odgovornost prema saigračima koje predvodim, prema treneru, prema našoj milionskoj armiji navijača, prema ljudima koji veruju u mene… Zato sam sigurniji kada oročim novac u banci, a AIK Banka nudi odlične uslove, uz sigurnost, koja mi je najvažnija“, ističe Lazić, koji dodaje da je za njega AIK Banka uvek prvi izbor, jer je u 2017. godini bila najpofitabilnija banka, koja je svoje poslovanje proširilai van granica Srbije, na tržište EU.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar