BUDITE KREATIVNI U SPAVAĆOJ SOBI: Seks igrice koje će osvežiti vašu vezu

BUDITE KREATIVNI U SPAVAĆOJ SOBI: Seks igrice koje će osvežiti vašu vezu

Shutterstock


Nekoliko seksualnih igrica u spavaćoj sobi može osvežiti vašu vezu, čak i ako ona traje godinama. Nedavno istraživanje je pokazalo da su partneri u dugim vezama (najmanje tri godine) koji su bili zadovoljni svojim seksualnim životom eksperimentirali sa pozama i uvodili novine u krevetu. Ovo su samo neki od predloga, koje odmah možete probati:

Budite kreativni sa povezom preko očiju

Zavežite partnera i igrajte se pogađanja. Kakvu hranu im dajete da probaju? Čime ih dodirujete? Gde ćete ih sledeće dodirnuti. Neka željno iščekuju vaš sledeći potez, dok seksualna tenzija raste.

Shutterstock

Shutterstock

Kupite “seks igru”

Postoje brojne seksi igre koje uključuju kockice, karte, poput klasičnih društvenih igara. Uostalom, i sami možete da izmislite igru, a kartama date neko drugo značenje. Nemojte da zaboravite koliko su dobre opklade i šta sve možete da dobije, ukoliko pobedite.

Koristite ogledala

Možda ni ne slutite koliko ogledala mogu da budu zanimljiva. Partner će uživati u tome da vas gleda, a vi možete da mu uzvratite zavodljivi pogled.

Pročitajte još: Najbolji saveti za seks

Isprobajte svoju omiljenu scenu iz filma

Možda vam i uspe da izgledate savršeno u krevetu, baš kao u filmu, ali je sva prilika da ćete se oboje smejati nerealnim filmskim scenama. A posle smeha, sve je uvek slađe.

Neočekivano izvedite striptriz

Pretvorite dnevno skidanje u neodoljivi striptiz. Skidajte odeću deo po deo. Ispod suknje i bluze koju ste nosili na posao možete da nosite zanimljivi donji veš i haltere.

Pročitajte još: Njegovo veličanstvo ženski ograzam

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar