Život
19.10.2019. 17:27
R. E./Esquire

BUDITE KREATIVNI U SPAVAĆOJ SOBI: Seks igrice koje će osvežiti vašu vezu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nekoliko seksualnih igrica u spavaćoj sobi može osvežiti vašu vezu, čak i ako ona traje godinama. Nedavno istraživanje je pokazalo da su partneri u dugim vezama (najmanje tri godine) koji su bili zadovoljni svojim seksualnim životom eksperimentirali sa pozama i uvodili novine u krevetu. Ovo su samo neki od predloga, koje odmah možete probati:

Budite kreativni sa povezom preko očiju

Zavežite partnera i igrajte se pogađanja. Kakvu hranu im dajete da probaju? Čime ih dodirujete? Gde ćete ih sledeće dodirnuti. Neka željno iščekuju vaš sledeći potez, dok seksualna tenzija raste.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Shutterstock

Kupite "seks igru"

Postoje brojne seksi igre koje uključuju kockice, karte, poput klasičnih društvenih igara. Uostalom, i sami možete da izmislite igru, a kartama date neko drugo značenje. Nemojte da zaboravite koliko su dobre opklade i šta sve možete da dobije, ukoliko pobedite.

Koristite ogledala

Možda ni ne slutite koliko ogledala mogu da budu zanimljiva. Partner će uživati u tome da vas gleda, a vi možete da mu uzvratite zavodljivi pogled.

Pročitajte još: Najbolji saveti za seks

Isprobajte svoju omiljenu scenu iz filma

Možda vam i uspe da izgledate savršeno u krevetu, baš kao u filmu, ali je sva prilika da ćete se oboje smejati nerealnim filmskim scenama. A posle smeha, sve je uvek slađe.

Neočekivano izvedite striptriz

Pretvorite dnevno skidanje u neodoljivi striptiz. Skidajte odeću deo po deo. Ispod suknje i bluze koju ste nosili na posao možete da nosite zanimljivi donji veš i haltere.

Pročitajte još: Njegovo veličanstvo ženski ograzam

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
30°C
19.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve