Život
21.12.2021. 08:05
Promo

Podrška je najvažnija

Čuvar kuće zaista postoji, svima je dostupan, pa i vama

kuća, dom, porodica, sigurnost
Izvor: Shutterstock

Svako za svoju porodicu želi samo najbolje: lep i udoban dom, bezbedno i zdravo okruženje. Kako se to sve postiže? Stalnim trudom, stvaranjem i ulaganjem u ono što nam je najvažnije, čuvanjem onoga što već imamo i pravljenjem planova za godine koje su tek pred nama.

Uz sve to važna je podrška. I to ne samo međusobna podrška svih članova porodice, podrška prijatelja i familije, već i ona koja dolazi spolja, a koja je nezamenljiva jer je jedinstvena i sveobuhvatna. Ta podrška se zove "Čuvar kuće“ – osiguranje domaćinstva kompanije Dunav, koje ima samo jedan cilj: da sve ono što ste godinama gradili, što su vam možda vaši preci ostavili, a vi želite svojoj deci i unucima da podarite, ne bude prepušteno slučaju.

Šta to konkretno znači?

U slučaju požara, udara groma, izliva vode iz kanalizacije, loma stakla, provalne krađe, zemljotresa, poplava, vandalizma... u slučaju brojnih rizika i nepogoda kojima je vaš dom, kao i svaki drugi, izložen, "Čuvar kuće“ obezbeđuje širok spektar osiguranja i zaštite.

Ovih dana smo svedoci obilnih snežnih padavina zbog kojih je došlo do pada bandera, lomljenja stabala. Mnogi krovovi kuća u Srbiji oštećenu usled toga, a štete su velike i to ne samo materijalne. Međutim, pravi domaćini, porodični ljudi, oni koji su na vreme mislili i na rizike i svoje kuće osigurali, sada su dobili nadoknadu od kompanije Dunav.

Takođe, počinje sezona zimskih odmora. Mnogi će napustiti svoje domove kako bi božićne i novogodišnje praznike, kao i školski raspust proveli van mesta u kojem žive, najčešće na planinama uživajući u zimskim sportovima, u čistoj i prelepoj prirodi. Oni koji zaista brinu o svojoj porodici nisu razmišljajući o zimovanju uzimali u obzir samo destinaciju, smeštaj i prevoz. Mudre glave kuće su na vreme osigurale i ono najvažnije što će ostaviti na nekoliko dana ili nedelja, a što je za porodicu najvažnije – dom u kojem se živi, kao i sve što se u tom domu nalazi: razne dragocenosti, nakit, umetničke slike, vredan nameštaj, električne uređaje... spisak nema kraja, kao ni rizici koji vrebaju prazne stanove, kuća, vikendice.

Upravo zato je kompanija Dunav osmislila paket osiguranja "Čuvar kuće“ – da umanji rizike i opasnosti, a da proširi spisak vaših dragocenosti, kao i da ojača osećaj sigurnosti kada pomislite na svoj dom i porodicu.

Jer, oni kojima "Čuvar kuće“ brine o najvažnijim stvarima i najdražim osobama, imaju snažnu podršku u stvaranju, nadogradnji i negovanju svega u šta su uložili svoj novac, energiju, vreme i ljubav.

Pridružite im se i vi. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kompanija "Dunav osiguranje“ dobitnik nagrade "Oskar kvaliteta"
Miloš Milanović, član IO Kompanije Dunav osiguranje

Klijenti na prvom mestu

10.11.2021. 16:03

Kompanija "Dunav osiguranje“ dobitnik nagrade "Oskar kvaliteta"

Povodom obeležavanja Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta u Srbiji, u Privrednoj komori Srbije dodeljene su nagrade za poslovnu izvrsnost najuspešnijim organizacijama iz zemlje i okruženja. Kompanija "Dunav osiguranje“ postigla je izuzetan rezultat, osvojivši nagradu za kvalitet u čak tri kategorije: potencijali organizacije, tržište i korisnici, te zadovoljstvo korisnika.
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
11°C
27.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve