Život
28.09.2021. 13:51
Promo

Imlekova donacija

Da li ste čuli za Svetski školski dan mleka?

Imlek
Izvor: Imlek / Promo

Povodom Svetskog dana školskog mleka, kompanija Imlek je mlečnim paketićima obradovala mališane u gradovima širom zemlje. Tradicionalno obeležavajući ovaj dan, kompanija je podsetila na značaj koji svakodnevna konzumacija mleka ima za pravilan razvoj dece.

Dragana Kuzmanović VD direktora OŠ Mihailo Petrović Alas i Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek
Izvor: Imlek / PromoDragana Kuzmanović, VD direktora OŠ Mihailo Petrović Alas i Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek

Moja Kravica mlečni paketići izmamili su osmehe đaka prvaka osnovnih škola u Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Beogradu i Novom Sadu, a prvacima OŠ „Mihailo Petrović Alas“ u Beogradu omiljene napitke su uručili predstavnici kompanije. Veran najmlađima i beskompromisno predan misiji društveno odgovornog poslovanja, Imlek nastavlja da pruža podršku bezbrižnom i ispunjenom detinjstvu, a brend Moja Kravica ostaje simbol porodičnih vrednosti, sigurnosti i topline.

 „Svetski dan školskog mleka utemeljen je pre 20 godina, 29. septembra 2001. godine od strane Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO). Osnovni cilj obeležavanja jeste podsećanje na značaj konzumacije mleka i mlečnih proizvoda posebno kod dece školskog uzrasta, bitnosti za njihov pravilan rast i razvoj. Sa tim ciljem i naša kompanija već više od decenije obeležava ovaj bitni datum kako bi široj javnosti, roditeljima i deci predočila sve benefite konzumacije mleka kod dece od kojih su najznačajniji svakako pravilan razvoj kostiju i zuba, kompletne muskulature, ali i drugih procesa u organizmu za čije odvijanje su mlečne komponente od izuzetnog značaja. Izuzetno mi je drago što smo i ovaj put bili u mogućnosti da se družimo sa mališanima u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije kojima smo podelili mlečne paketiće Moja Kravica čokoladnog mleka. Dugoročno opredeljenje kompanije Imlek jeste pomoć najmlađima i socijalno ugroženim kategorijama društva, ali i edukacija javnosti o značaju zdrave i pravilne ishane.“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
02.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve