Život
28.11.2022. 04:00
Hajdi Levi

Zvezde govore

Devica: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

horoskop, astrologija
Izvor: Shutterstock

U godini koja je za vama, vi vestalke, superpametnice, analitičari, i poneki kritičari, imali ste velikih problema da u svom svakodnevnom okruženju pronađete pravu svrhu svog postojanja. Za njom ste tragali svih ovih godina, ali ju je bilo teže pronaći nego čoveka u banji Vitezdi iz poznate biblijske priče. Ipak, vama je to pošlo za rukom. I vaš opšti stav prema životu se promenio.

Celokupna vizura vam je izmenjena, više niste okrenuti samo porodici, zavičaju i uskom krugu poznatih ljudi. Otvorili ste bukvalno prozor u svet. Sklopili nova prijateljstva, mnoga vezana za inostranstvo. Na neočekivanim putovanjima, uglavnom avionom, najbolje ste se proveli. Vaša perspektiva, kao i šanse, postale su šire. Ono što je daleko odjednom je bilo opipljivije od bližih relacija.

Razmišljanje o svrsi života zadire i u pitanje religije. I na ovom konzervativnom planu imali ste prekide, preokrete, otkrivanje nekih novih vidika.

Na poslu ste imali ograničenja, sumornu sliku, loše odnose sa kolegama i šefovima, dosadu. Možda ste dobili otkaz. Saturnov tranzit na polju posla znači stezanje kaiša. Iza vas je period rada za druge, najbolje na održavanju sistema.

U periodu koji je za vama niste imali sreće sa kućnim ljubimcima i niste ih nadam se ni uzimali. U pogledu svakodnevnih navika, iza vas je period posta, gubitka apetita, telesne težine ili imuniteta, vreme kada je trebalo vežbati i uzimati vitamine, a vaša fiziologija tražila čvršću strukturu. Jedino što vas je u periodu za vama moglo ometati to je hroničan umor, protiv koga ste se borili, nadam se svakodnevnim šetnjama i umerenim aktivnostima.

U periodu koji je za vama, moguće je bilo sklapanje braka, sreća i uspeh na sudu, izlazak u javnost, popularnost u društvu, zajednički biznis, partnerski rad, ortakluk. Ali ubrzo su naišli i problemi u braku, svađe u partnerstvu, razvod, veza sa osobom u braku, ili koja se razvela, ostvarivanje sponzorstva, odlazak iz opasne situacije u inostranstvo, dobijanje nasledstva, pitanja alimentacije i slično. Vaše teškoće završile su se dobrim seksualnim životom i poboljšao se protok životne energije, koja je bila blokirana.

Ne kinjite sebe, dozvolite sebi radost. Vi je zaslužujete. Nadam se da ste u svojim brodolomima naučili veliku lekciju – da biste zavoleli druge prvo morate zavoleti sebe.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Najveći manipulatori Zodijaka: Devica "hvata" na sažaljenje, a Škorpija...
Lukavost

Astrologija

16.09.2022. 08:10

Najveći manipulatori Zodijaka: Devica "hvata" na sažaljenje, a Škorpija...

Neki ljudi imaju neverovatnu moć ubeđivanja, što nije loša osobina, sama po sebi, ali problem nastaje kada tu sposobnost koriste da bi druge iskorišćavali i igrali se sa tuđim emocijama.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
24.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve