Život
16.03.2022. 20:05
R.E.

Dog weekend

Divna vest za ljubitelje pasa

film pas
Izvor: Blitz Srbija

Ljubitelji pasa imaće priliku da uživaju u posebnom događaju pod nazivom "Dog Weekend“ (Vikend pasa) koji će trajati od 17. do 20. marta.

Udomljavanje napuštenih pasa i druženje sa službenim psima biće organizovano u četvrtak 17. marta povodom specijalne projekcije filma "Pas“, u bioskopu CineStar 4DX u Ada Mall-u u Beogradu.

Od 19 časova biće priređena digitalna izložba pasa koji su spremni za novi dom, u saradnji sa udruženjima Beta i Ventura.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa službenim psima i njihovim vodičima, a na raspolaganju će biti i informacije oko mogućnosti udomljavanja napuštenih pasa i načinima kako je moguće pomoći volonterskim udruženjima koja vode brigu o ovim životinjama, a kojima je potrebna pomoć za hranu, smeštaj i veterinarske usluge.

U komediji "Pas“ (Dog)  Čejning Tatum tumači glavnu ulogu, a takođe je i i koreditelj filma u kome mu se u glavnoj ulozi pridružuje simpatični belgijski ovčar. Film govori o bivšem vojnom rendžeru Brigsu kome je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova misija je  transportovati psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali sahrani.

Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban zajednički život kome definitivno ne ide u prilog neobično ponašanje „dlakavog demona” koji je izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Upravo je to pokrenulo Brigsa do svojih krajnjih granica, ali i nateralo ga da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim saputnikom.

film pas
Izvor: Blitz Srbija
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kako da pronađete izgubljenog psa
pas

Saveti

15.01.2022. 20:00

Kako da pronađete izgubljenog psa

Ako vam se nekada desi da se vaš pas izgubi, poslušajte savet lovaca i kako oni rešavaju taj problem.
Close
Vremenska prognoza
mist
1°C
28.01.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve