Život
31.05.2021. 15:31
Promo

Pokloni za majke i bebe

„Dunav osiguranje“ obeležava Dan Kompanije

Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje
Izvor: Dunav osiguranje / Dejan Jovović

Povodom obeležavanja Dana Kompanije, dugogodišnji lider na domaćem tržištu „Dunav osiguranje“  i ove je godine potvrdio svoju posvećenost stvaranju boljih životnih uslova i lepše budućnosti za sve naše sugrađane. Kao potvrda te misije, Kompanija „Dunav“ je ove godine odlučila da svoj dan proslavi vrednim donacijama kojima želi da obraduje majke beba što su na ovaj svet došle na Dan Kompanije, te da na taj način doprinese osnaživanju porodice i ulaganju u najmlađe.

„Dan Kompanije, koji  Dunav osiguranje obeležava već 47 godina, prilika je da naša kuća još jednom potvrdi svoju misiju društvene odgovornosti i posvećenost zajednici u kojoj poslujemo. Slaveći ovaj jubilej, želeli smo da donesemo radost i osmehe roditeljima onih što dolaze na svet i kojima postajemo prijatelji od rođenja. Zato smo odlučili da bebama rođenim 31. maja širom zemlje poželimo dobrodošlicu tako što ćemo ih darovati vrednim poklonima i dati im gratis polisu stipendijskog osiguranja u vrednosti od 500 evra. U skladu s našim projektom društvene odgovornosti Prijatelj od detinjstva’, srećni smo što, proslavljajući Dan Kompanije, možemo da slavimo novi život i dugoročna prijateljstva sa onima na kojima budućnost ostaje“, istakla je Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje
Izvor: Dunav osiguranje / Dejan JovovićIvana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje

Paketi dobrodošlice iz Kompanije „Dunav“ krenuli su put najvećih porodilišta, ka svim regionima naše zemlje kako bi stigli onima kojima je podrška u prvim danima po rođenju najznačajnija. Pored bejbi paketa, koji su pažljivo opremljeni svim neophodnim proizvodima koji mamama mogu biti od koristi u prvim danima posle porođaja, Kompanija je obezbedila poseban poklon za najmlađe. Polisa stipendijskog osiguranja „naše dete“ omogućava deci da sa navršenih osamnaest godina podignu čak 500 evra, a roditeljima da taj iznos još i uvećaju, ulažući tako u budućnost svoje dece.

Predstavnici Kompanije “Dunav osiguranje”, Ana Miladinović, direktorka Glavne filijale za prodaju životnih osiguranja i Aleksa Aksentijević, direktor Glavne filijale osiguranja Beograd, predaju pakete dr sci med dr Slađani Mihajlović, upravnici Kliničko-bolničkog centra „ Dr Dragiša Mišović“
Izvor: Dunav osiguranje / Dejan JovovićPredstavnici Kompanije “Dunav osiguranje”, Ana Miladinović, direktorka Glavne filijale za prodaju životnih osiguranja i Aleksa Aksentijević, direktor Glavne filijale osiguranja Beograd, predaju pakete dr sci med dr Slađani Mihajlović, upravnici Kliničko-bolničkog centra „ Dr Dragiša Mišović“

Uz prisustvo predstavnika Kompanije Ane Miladinović, direktorke Glavne filijale za  prodaju životnih osiguranja, i Alekse Aksentijevića, direktora Glavne filijale osiguranja Beograd, paketi su, na svom putu do najmlađih, predati Kliničko-bolničkom centru „ Dr Dragiša Mišović“.

„Vaš veliki dan je i za nas veoma značajan, zato što će bebe biti zbrinute osiguranjem Kompanije ’Dunav’ i rasti snažnije i srećnije. Naše je bilo da ih dovedemo na svet, a vaše dalje da ih čuvate“, navela je dr sci med dr Slađana Mihajlović, upravnica klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra „ Dr Dragiša Mišović“.

Sistematskim ulaganjem u zajednicu i one koji su njen neraskidiv deo, Kompanija „Dunav osiguranje“ želela je da doprinese stvaranju lepšeg i odgovornijeg okruženja. U skladu sa sloganom „Prijatelj ostaje prijatelj“, podrška koju Kompanija „Dunav“ pruža razvoju društva, način je na koji se zajednici vraća poverenje za decenije uspešnog poslovanja.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
32°C
15.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve