FENOMEN “LEPA, A SAMA”: Iz kojih razloga žene sve teže ulaze u veze

FENOMEN “LEPA, A SAMA”: Iz kojih razloga žene sve teže ulaze u veze


Da li ste ikada razmišljali o tome zašto je toliko inteligentnih i prelepih žena koje su dalje bez “bolje polovine”?

One nisu same zato što imaju previsoko mišljenje o sebi ili veruju da su superiornije od ostalih, već zato što ne mogu da nađu partnera vrednog njihove ljubavi i poštovanja. Nije tačno da se one boje da će im neko slomiti srce ili ih razočarati, niti su jedino zaiteresovane za ostavarivanje poslovnih ciljeva i dobijane društvenog stausa. NE.

Intelektualne sposobnosti i visoko samopoštovanje kod žena su ono što neke od njih sprečava da ulaze u veze tek tako i samo da “ne bi bile same”.

One ne žele da gube svoje vreme i energiju na muškarca koji ne može da ide u korak sa njima u svim aspektima života. Veza sa nekim kome fali samopouzdanja i želje da se posveti ne uzima se u razmatranje kada se radi o ovakvim ženama.

Ako ste se ikada pitali zašto su veoma lepe i inteligentne žene “singl”, pročitajte sledeće razloge za to:

1. IMAJU VISOKE STANDARDE

Ovakve žene su svesne svoje vrednosti i ne prihvataju da budu u vezi sa nekim ko ne može da im parira u tome. Ako su odredile za sebe pametnog, jakog, samopouzdanog i nezavisnog muškarca, ne prihvataju manje od toga.

2. ULAŽU MNOGO TRUDA DA SE OSTVARE U RAZNIM SFERAMA

Prepametne i prelepe žene žele da urade sve što mogu da se ostvar i postanu nezavisnije, pa tako usavršavaju sebi na ličnom i poslovnom nivou. Ne očekuju da se stvari reše same od sebe. S druge strane, čini se da muškarcima ponekad fali ambicija visoke ciljeve, a to je nešto što ovakve žene ne podnose.

3. VEĆ SE OSEĆAJU KAO DA SU “CELE”

Ovakvim ženama muškarac ne nedostaje da bi se osećale ispunjeno i srećno. One već imaju divne prijatelje i karijere i uvek imaju zanimljivosti u svom životu. Sposobne i pametne žene žele da muškarac bude tu za njih kao podrška i partner koji bi samo upotpunio sliku, a ne da bi je menjao iz korena.

4. “IGRICE” NE TOLERIŠU NIKAKO

Žena koja zna šta želi nikako ne može da podnese da se igraju sa njenim mislima i osećanjima. Ona je iskrena i zna da prepozna laž i manipulaciju kao rendgenom, pa kad prpoznaju takvog muškarca one ga odmah odbace jer gubi svako poštovanje prema muškarcu koji joj donosi nepotreban stres, igrice i laži.

5. “PRINC NA BELOM KONJU” ZA NJIH NE POSTOJI

Muškarac u životima ovih žena nije tu da bi ih spasio i one znaju to.

6. NIKADA NISU “DRUGA OPCIJA”

Držati do sebe je ono čime se one vode. Pametna i lepa žena se nikada neće zadovoljiti time da bude nečija ljubavnica ili uteha. A kada momci misle da ih lako mogu zameniti ili igrati dvostruku igru, one za to imaju šesto čulo. Prekinuće i pre nego što momak razmisli o tome.

7. MUŠKARCI NE ZNAJU KAKO DA IZAĐU NA KRAJ SA NJIMA I PLAŠE IH SE

One nemaju “filter”. Govore ono što misle, ne sa namerom da uvrede ili da ponize, čak se i ne osećaju superiorno , ali jednostavno mogu da budu previše “teške” i neshvatljive većini muškaraca.One iskazuju stavove, imaju argumente i prate pomno sve što im se “servira”

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar