Život
06.03.2019. 18:06
R.E./Foto: Promo

(FOTO) TRADICIONALNA PODRŠKA SPORTSKOJ AVANTURI NA KOPAONIKU: Balans+ i ove godine uz učesnike noćne ski trke u organizaciji Gorske službe spasavanja

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

 

Treću godinu zaredom, kompanija Imlek i brend Balans+ podržali su tradicionalnu noćnu ski cross trku koju organizuje Gorska služba spasavanja na Kopaoniku.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Cilj ove trke na snegu je promovisanje sigurnosti i popularizacija pravila ponašanja na ski stazama, sportskih vrednosti i negovanje sportskog duha. Prave sportske vrednosti nezamislive su bez pravilne i izbalansirane ishrane, i zato je i ove godine prijatelj trke Balans+ jogurt, koji je doprineo da učesnici sportske avanture sa lakoćom savladaju sve prepreke i uspešno stignu do cilja.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Balans+ jogurt prepoznat je kao jedan od najefektivnijih i najpoznatijih funkcionalnih proizvoda, koji uz kontinuiranu upotrebu reguliše probleme sa varenjem i nadutim stomakom, što značajno doprinosi uspostavljanju i održavanju ravnoteže u svakodnevnom životu i ishrani.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

„Veliko nam je zadovoljstvo što sa brendom Balans+ već treću godinu zaredom podržavamo ovu sjajnu sportsku manifestaciju, koja promoviše bezbednost, zdrav život i bavljenje fizičkom aktivnošću. Klinička studija KBC Bežanijska Kosa, sprovedena na 50 ispitanika sa funkcionalnim poremećajima digestivnog trakta, dokazala je da Balans+ jogurt reguliše varenje nakon 10 dana redovnog korišćenja. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji probiotika i vlakana koji povoljno deluju na digestivni trakt, Balans+ podstiče varenje i ubrzava metabolizam, što je posebno značajno za sportiste i fizički aktivne osobe“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
22.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve