(FOTO) Visoka moda i luksuzni stanovi – dobitna kombinacija


U prodajnoj kancelariji stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade održana je izložba modela visoke mode domaćeg dizajnera Igora Todorovića.

Skyline Igor194

Sa nedelje mode iz Šangaja, u prostor pokaznog stana kompleksa Skyline Belgrade, stigla je kolekcija Igora Todorovića, koja nosi naziv Secret Garden. Uspešne dame okupljene ovim povodom imale su jedinstvenu priliku da se upoznaju sa ekskluzivnim komadima visoke mode čuvenog dizajnera.

Skyline Igor186

Tom prilikom prisutnima se obratio autor kolekcije Igor Todorović:

Skyline Igor59

“Ovo je bila izuzetna prilika da Beogradu premijerno predstavimo 12 modela nove kolekcije i pokažemo da su visoka moda i luksuzni stanovi dobitna kombinacija. Siguran sam da neću pogrešiti ako kažem da je Skyline ekskluzivan, jedinstven i prefinjen, baš kao i ova kolekcija.“

Skyline Igor48

Budući simbol prestonice, Skyline Belgrade, nalaziće se u centru grada u Ulici kneza Miloša, i sastojaće se od 3 kule, centralne poslovne i dve stambene, u kojima će se nalaziti stanovi vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna, sa strukturama od dvosobnog do petosobnog. Kompanija AFI Europe, koji stoji iza ovog stambeno-poslovnog kompleksa, prisutna je na tržištu Srbije od 2005. godine i svojim projektima kao što su, “Airport City Belgrade” i “Central Garden” dokazan je lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističkom smislu.

Skyline Igor108

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe. Svi zainteresovani mogu dobiti dodatne informacije o Skyline Belgrade projektu, ukoliko posete prodajnu kancelariju, koja
se nalazi na uglu Kneza Miloša i Durmitorske ulice.

Skyline Igor39

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar