Život
31.05.2016. 13:04
ekspres

Frikom zabava na Beogradskom manifestu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kompanija Frikom je ove godine podržala Beogradski manifest i upotpunila program ovog festivala sa zanimljivim sadržajima kako za porodice, tako i za omladinu.

Na Kalemegdanu, ovog vikenda posetioce je čekao bogat program i niz zanimljivih sadržaja koje je za njih pripremio Frikom. U susret Olimpijskim igrama u Riju organizovan je turnir u više sportskih disciplina, u kome su posetioci imali priliku da se takmiče u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, tenisu, trčanju i drugim disciplinama, a takođe i da pošalju pisma svojim omiljenim sportistima.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Da je ljubav opet u modi Beograđani su mogli da se uvere u najvećem beogradskom parku  zahvaljujući Frikomu koji je za parove pripremio mnoga izenađenja. Oni koji su poželeli da romantičan trenutak sa svojim partnerom ovekoveče, tu su bile Kapri klupe za ljubavne trenutke, gde su se parovi fotografisali i na poklon dobijali fotografiju.

Najmlađe je takođe čekala zabava uz maskote Jagodića i predstavu posvećenu junacima najnovijeg sladoleda za mališane „Jagodići“.d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
05.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve