Život
01.03.2023. 13:05
R. E. / The Sun

"Ovo je sigurno kraj"

Čarls izbacio Harija i Megan iz kuće!

Hari i Megan 1.3.2023.
Izvor: EPA / Peter Foley

Kralj Čarls je izbacio princa Harija i Megan Markl iz kuće na imanju Frogmor, a novi stanar bi mogao da bude osramoćeni princ Endru.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji više nisu vlasnici imanja, trenutno prave planove da prebace svoju imovinu u njihov dom u Kaliforniji, piše "The Sun".

Čarls je doneo ovu odluku zbog niza optužbi protiv kraljevske porodice, koje je par izneo u Netflix dokumentarcu i Harijevim memoarima, a započeo je proces izbacivanja samo nekoliko dana nakog što je objavljena knjiga "Rezerva".

Insajder iz Bagingemske palate, sa kojim je novinar lista "The Sun" razgovarao, smatra da je ovo "sigurno kraj za Harija i Megan u Velikoj Britaniji".

Ovim potezom se takođe dovodi u pitanje da li će Hari i Megan biti pozvani na krunisanje kralja Čarlsa i kraljice supruge Kamile, koje je zakazano za 6. maj u Vestminsteru.

Princ Endru, koji se povukao sa svih kraljevskih dužnosti, nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje, navodno, ne želi da bude novi stanar kuće na imanju Frogmor.

Inače, Hari i Megan su ovo imanje dobili na poklon od kraljice Elizabete, ali zbog Čarlsove odluke, sada su ostali bez doma u Velikoj Britaniji.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Skandali britanske kraljevske porodice za koje, možda, niste čuli
Britanska kraljevska porodica

Mnogi su zataškani

15.10.2022. 16:20

Skandali britanske kraljevske porodice za koje, možda, niste čuli

Kada su Megan Markl i princ Hari "zaratili" sa drugim članovima britanske kraljevske porodice, javnost je bila šokirana, a interesovanje za "Megzit" još uvek ne jenjava.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
22.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve