Život
23.11.2022. 16:00
Hajdi Levi 

Zvezde govore

Vaga: Sumiranje 2022, ali i šta dalje...

Horoskop
Izvor: Shutterstock

​​​​​​​U godini koja je za vama, ukoliko ste bili singl, glavna zvezda niste bili vi, već vaš partner, koga ste možda sredinom proleća konačno upoznali.

Moguće je bilo sklapanje partnerstava sa strancima ili sa ljudima koji žive u inostranstvu. I sklapanje braka, njegovo poboljšanje, ukoliko već postoji. 

Pratile su vas sreća i uspeh na sudu. Imali ste uspešnu ili kratkotrajnu promociju u javnosti, nešto kao pilot projekat. Ili ste bili zainteresovani za poslovno partnerstvo u kome ste vi uložili ideje, a druga strana bila investitor, nepouzdan ili odbojan. Ipak, glavu gore. Ako niste uspeli, nije bilo do vas, tako da nemojte odustajati od dobre zamisli. 

Vaš bračni partner, s kojim ste dugo zajedno, mogao je u godini koju uskoro ispraćamo da ima određenih zdravstvenih problema. Možda zbog nezdravog načina života, preterivanja u jelu i piću, i svim vidovima neumerenosti. 

U poslednjem kvartalu godine bilo je moguće novo zaposlenje, poboljšanje radnih uslova kancelarijskog okruženja, i eventualno kupovina kućnog ljubimca. 

Vreme pred novogodišnje i božićne praznike je vreme darivanja, a u vašem okruženju, da ne kažem pred vašim očima je osoba kojoj treba materijalno pomoći i ako ste takvu napaćenu dušu prepoznali i pomogli joj, učinili ste dobro za sebe koliko i za nju.

Uglavnom ste vodili dosadan život, duže od godine, možda čak i dve, bez zadovoljstva i životne radosti. Iza vas su raskidi, samoća, povlačenje. A u strahu su velike oči. Ako ste u zrelom dobu, pojavio se problem sa decom, ako ste mlađi – problem u trudnoći. 

Šansu da započnete ozbiljnu vezu, odmor na egzotičnom mestu imali ste u septembru ili oktobru, tokom miholjskog leta, ili je to bio dobar momenat za učenje i studiranje onog što volite.

Ukoliko ste se u poslednjih nekoliko godina uljuljkali očekivanjem nekakvog nasledstva ili se nadali dobitku novca preko partnera ili od osiguranja, budite sigurni da vam se takva lovina izmigoljila poput klizave krljušti. Nema očekivanog nasledstva, bar ne za vas. Godinu završavate bez tuđeg novca i investitora, možda kao žrtva lopova. Sve su to bile neudobne situacije za vas. 

Najlepše je bilo ako ste osetili strast prema prijatelju ili čoveku neobičnog zanimanja. Budite sigurni da će jednom zapaljeni fitilj, ponovo goreti. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak
Tajland, putovanja

Astrologija i putovanja

22.11.2022. 07:00

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak

Putovanja su savršen način da se istovremeno odmorimo, vidimo nova mesta, naučimo ponešto o ljudima koji tamo žive. U zavisnosti od temperamenta svake osobe, odgovaraće im drugačije destinacije za putovanje, ali i zvezde imaju nešto da "kažu" u vezi sa tim...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
12.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve