Život
26.11.2022. 04:00
Hajdi Levi

Zvezde govore

Vodolija: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

horoskop, zodijak
Izvor: Shutterstock

U godini koja je za vama, bili su vam potrebni mir i odmor.  

Niste čeznuli za društvenim životom, birali ste tišinu i sigurnost svog skloništa, a svaki izlazak u društvo pokazao se ne toliko kao uznemirujući, koliko bezbojan, nepotreban ili neefikasan. 

Prija vam da vaš život ima određenu strukturu, da izgradite svoje carstvo mimo sveta. Da radite ono u čemu zaista uživate. Iza zatvorenih vrata.

Vaše samopouzdanje je u prethodnom periodu ojačalo. Imate svoj ritam, balans, mir. Veoma ste izdržljivi, sigurniji u sebe, odgovorniji, disciplinovaniji, zreliji. 

Desila vam se promena fizičkog izgleda na bolje, možda zahvaljujući disciplini, asketizmu, postu. Nemate višak kilograma, što je postala bolest i pošast modernog doba. Radili ste na jačanju vašeg imunog sistema i zdravih navika.

Finansije su vam se u godini za vama popravile. Poboljšala vam se materijalna situacija generalno i imali ste sreće s novcem. Bez obzira na faktičku sliku i debljinu novčanika, vi ste osoba koja više ceni duhovne vrednosti i izbegava da svoje odnose i okolinu vrednuje kroz novac.

U godini iza vas možda niste mnogo putovali, ali ste konačno uspeli da probijete blokadu pandemije ili neku ličnu letargiju i otputujete na neko egzotično mesto i bar na kratko promenite sredinu. Putovanja obogaćuju dušu i postoji mogućnost da ste u godini na zalasku videli ili u samoj završnici godine vidite neke lepe gradove, predele, izložbe, muzeje ili istorijska mesta.

Vi ste građanin sveta. Vrlo lako komunicirate sa strancima, i sa njima pronalazite više zajedničkih tema nego sa dugogodišnjim poznanicima. 

Možda je sazrelo vreme za renoviranje nekog stana, bilo da je investicija u pitanju ili vaš životni prostor. Godina za vama, mogla vam je tako započeti, ali se na isti način može i završiti.

Bilo bi dobro da Novu godinu dočekate van kuće, ako ne na romantičnom putu, onda svakako na otvorenom. 

Iskušenje vam preti na emotivnom planu od avgusta do danas, da se laka komunikacija sa osobom koja vas privlači, pretvori u burnu hemijsku ljubavnu reakciju, zapaljivi i brzo sagorivi proces, koji može biti narušen onim što vama nije svojstveno – ljubomorom. Ovo osećanje ćete ili trpeti od izabranika svoga srca ili prirediti njemu, a kako će se ovaj ljubavni požar završiti, pričaće vatrogasci koji su ga gasili kao urbanu legendu. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak
Tajland, putovanja

Astrologija i putovanja

22.11.2022. 07:00

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak

Putovanja su savršen način da se istovremeno odmorimo, vidimo nova mesta, naučimo ponešto o ljudima koji tamo žive. U zavisnosti od temperamenta svake osobe, odgovaraće im drugačije destinacije za putovanje, ali i zvezde imaju nešto da "kažu" u vezi sa tim...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
29.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve